15

Койчо

преди 3 години

... Да ви вярвам?? След като под микроскоп лично си гледах morgellons по маските. По ВСИЧКИ при това. Най-гадното бе, че на ЕДНА нямаше..., позната работи в детска градина и донесе маска, съхранявана в аптечка, купена преди 2015.ТАМ само нямаше неизвестно нано власинки. Море от клипове с morgellons има в нета-проверете бре хора... Не бъдете доверчиви чифтокопитни.

14

Тралала

преди 3 години

Само да ви пусна инфо за седмичния контрол на вредни продукти.https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/search?token=ds4aUtJ9drHOH3BmMsAjipkxpkp0s_Z1gachhHcS

13

Руди

преди 3 години

Ахаа, не стига ковида, сега ни отровете и с тези безполезни и без друго маски. Браво... 40780

12

Анонимен

преди 3 години

Е, щом дойче веле казва....

11

Анонимен

преди 3 години

всички маски са вредни , долу маските, мерките, ваксините твърдо не на медицински фашизъм и убийците в белите престилки слуги на бигфармата

10

Анонимен

преди 3 години

Кой ще поеме отговорността за целия цирк , наречен " ковид"? Направиха ни на м,а,й,м,муни, то не бяха брифинги, статистики, новини, пропаганда, глоби за не носене на скъпоценните маски, глоби за това, че искаш кислород, ръкопляскания вечер за медиците, дето усвоиха милиони, промиване на мозъци...и колективно г_зо_лиз_ане на щаба. Трябва да се завърти колелото!

9

Анонимен

преди 3 години

Продавач: Пресни самолетиииии, ...само сега...пресни ваксинииии, само сега..., пресни маскииии ..само сега....

8

Сата НАТО

преди 3 години

Е, за т'ва виреят антиваксърите, щото неграмотното им съзнание се подхранва с недоказани хипотези. ======= Е, как виреят? Не трябваше ли вече да сме умрели в ужасни мъки, молейки се за глътка въздух?

7

Сата НАТО

преди 3 години

Измамата ковид, която политиците и докторите разиграха в комбина, ще ни излезе през носа. Даже без никакви изследвания, само като помиришеш една пластмасова маска, може да си направиш сметка за каква гадост става въпрос.

6

Информирано съгласие

преди 3 години

От началото на миналата година "факти" няма, само глупости и пропаганда. След като си продадоха и маските и ваксините, какво искат още? Маските са вредни защото понижават сатурацията и вероятно съдържат вредни вещества, но все пак ги носете, за да не ви гледат грозните муцуни.

5

ПЛАНдемия

преди 3 години

Станете и те ще паднат

4

.

преди 3 години

Мойта маска е от Октомври миналата година. Отровните вещества одавна са изветрели. Малко смърди вече ама голям праз, нали я ползвам рядко.

3

Анонимен

преди 3 години

В интервюто за Дойче Веле Браунгарт обаче подчерта, че неговите проучвания нямат научна стойност, тъй като са провеждани само единични тестове, а и не се знае дали замърсяванията не са възникнали в резултат на складирането и транспортирането на маските.==========------------------------==========Проучването няма научна стойност, а и не се знае какво точно е проучвано, но новината е обиколила света. Е, за т'ва виреят антиваксърите, щото неграмотното им съзнание се подхранва с недоказани хипотези.

2

Анонимен

преди 3 години

Слагайте бурките и под строй ходом марш!

1

Анонимен

преди 3 години

Едно парче направено като маска коприна или сатен стават за отбиване на номера