394

nilesev

преди 2 години

Грешката не е на американците, а на некадърните български организатори на учението. Но какво да се прави ,колкото умни и кадърни имаше се деполитизираха и сами се уволниха от армията след 10ноември. А в армията останаха най-некадърните и неспособни сами да се оправят в живота. А един от тях даже и за президент го избраха. За съжаление!!!

393

Тъпанар

преди 2 години

"Седал! Седал!"Бе приятелю! Малко американски филми ли си гледал, че и на децата си си ги пускал, да не знаеш какво иска да каже тоя? Той ти е викал "Сезал! Сезал!". Римляните от маалата са им откраднали ремъците на оръжията и човека е търсил сезал, че да могат да си ги вържат и закачат по раменете. Те и затова са ги показали, викайки "Сезал! Сезал!" А вие? Да вземете да седнете на земята и да оставите хората сами да си търсят сезал по складовете ви...

392

Цика цика бееее!

преди 2 години

Козички са търсели!

391

до А.Х.

преди 2 години

През 1982 имаше учение "Щит 82".Тогава към края на учението шефът на наша радиостанция напива руският екипаж и им открадва антена на радиостанция Р 137.Само не знам след колко дни руснаците са изтрезнели.А тези както не са се представили на български работниците е трябвало да ги заключат някъде и да се обадят след седмица на полицията.Ако е имало склад с фризер би свършил; чудесна работа.След седмица във фризера би било безопасно да се отвори вратата!

390

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо се възмущавате.Тези не са били отличници в училище,не са били в школите на Теодоси Теодосиев.Успехът им е бил много нисък и освен в армията никъде другаде не могат да се реализират.Разликата е,че тях няма да ги изберат за президенти никога.А ние точно такъв президент избрахме-бивш военен.Нали виждате колко могат такива като него!

389

????

преди 2 години

Стават грешки...............ами да, но България трябва да има добри отношения с Русия и САЩ............ами няма как, ще стоим на два стола............ама може и да паднем!Който стои на два стола, накрая пада.............ама какво да се прави, не се знае кой стол е по-добър!!!

388

Анонимен

преди 2 години

аха

387

Анонимен

преди 2 години

В България много бият, особено по бостаните. Да попитат френските си колеги. Този път им се размина.

386

Анонимен

преди 2 години

Янки вън.

385

Анонимен

преди 2 години

И те такива с Русия ще воюват...малиии

384

А.Х.

преди 2 години

Цял живот ще си останете роби.И руснаците ви смукаха,и още ви смучат,а сега и тия ***-американците.Ако не бяхте толкова прости нямаше да сте родени 650 години.Народ от русофили,американофили,германофили и всякакви други само българофили не останаха.Абсолютни бездарници.Дано американците да ви направят една война и всичките на тая територия да ***,че тогава да заприлича на държава.С нови хора с различно мислене.Дано...

383

Гошо

преди 2 години

Дрогирани мaлоумници!

382

Утре

преди 2 години

Днес там утре у вас! Ще респектират всички.САЩ=СВЕТОВЕН ТЕРОРИСТ

381

Пловдив

преди 2 години

Аз освен американски знамена, други нямам, дори си сложих на колата. Да живее велика Америка

380

xx

преди 2 години

след време ше ви таковат и жените да помните ! Нищо не остана от самочувствието на българина за жалост

379

Анонимен

преди 2 години

Грешка няма. Поръчка Някой им е платил. Така действат мутрите

378

РУСКОТО РОБСТВО...

преди 2 години

140 ГОДИНИ.......... СВЪРШВА............. БЪЛГАРИЯ НА 3 МОРЕТА.......!!!...........

377

А+++

преди 2 години

Американците ни нападат в собствената ни дьржава !Нападнаха цех за олио-даа!Собственника да докара охрана от Русия,иначе нашите не стават за охрана.

376

Анонимен

преди 2 години

Собственика на цеха каза, че ако е бил там-това нещо нямало да позволи да се случи....Да се благодарят ,че не са били руснаци-щяха да ги респектират, ограбят, а за изпроводяк да им теглят и по една....

375

Бареков

преди 2 години

Имаме новина:Бялата Златка лети към базата.Сигурно пак ще го бият.