94

Куна

преди 2 години

До Пак в Пловдив друг Е па до над козирката му дошло но човеко да им чисти *** на минувачите дето не са му клиенти.

93

О хо хо

преди 2 години

Един плаща тротоарно право , на сервитьори и персонал, друг си развява чорапите.... типичен ориент! И в Истанбул има подобни НО САМО ПО УЛИЦИТЕ, НЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА МЕЖДУ КЛИЕНТИТЕ!!! ПРОСТО Е ДОСАДНО.

92

Пак в Пловдив друг

преди 2 години

собственик на заведение беше сложил цена 5лв. за ползване на тоалетна от хора от улицата неклиенти.

91

999

преди 2 години

Момчето може и да е добро, но наистина не е приятно някой да ти бута чорапи под носа докато си пиеш кафето...все пак и ние сме хора за по 1 час.

90

Според мен,

преди 2 години

на собственка на заведението му е дошло до козирката от Митко с чорапите.

89

майна

преди 2 години

Капана е уникално място, точно заради хора като Митко чорапа или Стефчо автографа. Капана не е Витошка или варненската главна улица, не е лъскав мол или луксозен квартал. Капана е стар квартал за бичене на айляка. Канил съм го Митко на масата ми да си лафим.

88

Обективно

преди 2 години

Момчето е с недостиг на сиви клетки, но иначе добродушно и не нахално. Какво друго да прави като не може да работи? По- добре да хродава чорапи или дрънкулки вместо да краде и граби.

87

Х

преди 2 години

До Киро Рамбото - Лъжеш. Или си аверче на бияча, или си измисляш, за да се правиш на интересен. Нито псува, нито кълне момчето. Точно за 2 секунди си предлага стоката, и ако не проявиш интерес, веднага отминава, без никакви допълнителни приказки, и без никакво досаждане. За разлика от други обитатели на Столипиново, това момче не е нахално. Знаят го хората, затова го защитават. Който не го познава, си измисля разни оправдания за агресията на бияча.

86

Кочо

преди 2 години

Аааа, Май някой му е харесал терена ...и ей го Митко, ей ги гражданите с клеймото в ръце. Някой може ли да каже, ако плащаш наем на общината за някакви кв. м нейна собственост, какви точно са ти правата и защитите ?! И не е ли по-важно е Митко да има възможност да прави нещо по-ефективно в живота си, ако въобще иска да работи, и в тази посока ни един коментар не видях.

85

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Митко чорапа е много добро и културно момче. Старите пловдивчани го познаваме отдавна, купувал съм си чорапи от него. Никога не досажда, на никого не пречи, винаги е много любезен. Но за съжаление в капана отвориха ресторанти и пришълци, които не са запознати с тертипа на плодвивчани.

84

Кина

преди 2 години

До До 19 Митко да се научи да не досажда където не е желан. А ако някой пожелае да му помогне наистина, да го пита какво друго може да прави, освен да разхожда чорапи ... и да му помогне, ако може.

83

Кочо

преди 2 години

До Иван Иване, хабер си нямаш какъв рекет могат да ти спретнат с едни чорапки хахаха

82

Х

преди 2 години

До Кочо - Спри се бе, човек. Никакъв просяк не е Митко. Години наред обикаля центъра и продава чорапи. Никога не е просил и никога не е досаждал на хората. Нито спира хора, за да им разказва някакви сълзливи истории, нито се лепва на някоя маса по заведения, нито се е чуло някога да се държи агресивно. Никога няма да те накачули с чорапите и да настоява да купиш. Защо трябва да го бият това кротко и възпитано момче, което нито проси, нито краде, а се опитва честно да изкара някой лев.

81

Кера

преди 2 години

До Анонимен Явно многократно е предупреждаван - виж пак клипа. Явно на плащащия такса "общинско пространство" му е до над козирката. А и целият театър беше по-скоро показен, нямаше никаква опасност за живота на досадника с чорапитe (уж по-хитър начин за рекет).

80

Цветар

преди 2 години

Бе това ми е бизнеса. Идва 8-ми март. Цяла година съм плащал за тротоарно право и чакам един ден в годината да си избия загубите. И баш тогава ми се появяват две баби пред магазина да си продават китките в едни кофи. Ритници по кофите, бе полиция идва, бе чудо. Сори ама ако има правила, да има !!!

79

Кера

преди 2 години

До Свиреп: Ти на улав ли се правиш, или си таков ? То ясно, че с 20лв. собственика няма да му се размине, нито това чорапопродавче ще му се яви кога нема хора.

78

Анонимен

преди 2 години

Какво е направил? Не краде а продава. Или той не е човек и трябва да умре в някоя дупка?

77

Куна

преди 2 години

Абе, писнало му е на човека от рекетьори ! Като ви е толкова жал за чорапчията, що не си го приберете дома ?! Аман от тулерасьори !

76

Свиреп

преди 2 години

Нямам си идея от Митко и т.н. Понякога амбулантите са наистина досадни. Ти си плащаш тротоарно право и т.н. пък те досаждат на клиентите. Ама да му вкараш "главичка" на несретника е ***. Бе дай му 20 лева и му кажи че не е добра идея вече да идва там. Бе ако повтори, шибни му шамар ама да няма клиенти. Ама това да му вкараш глава пред клиенти е лошо. Щото ако аз бях на маса там, директно те чупих от бой!

75

Анонимен

преди 2 години

"МИРИЗЛИВ ЧОРАП" -ново заведение в "Капана" отваря врати и предлага приятно прекарване. Боят е бонус! В менюто: специалитет на заведението-"Агнешка главичка", изненада - "Скъсан чорап по селски"