6

Анонимен

преди 2 години

Ракетчиците са си седели на дирниците у дома или по заведенията и не са си свършили работата. Трябва държавата да бъде осъдена от народа си, че е допуснала такава масова немарливост. Лошото е, че пак с народни пари ще плати щетите, все едно не определени чиновници, а целият народ е виновен.

5

ПроСоТо

преди 2 години

Пазарджик е разположен на ..."уникално" място..Там ветровете са рядкост,а бурите и градушките,за които пише в статията,се случват веднъж в годината...И не всяка година...Но,"Имали са да патят пазарджиклии"...Нема само в Предбалкана и Северна България да стават поразиите я..

4

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ Е ВОДЕЩА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК!! ТЪЙ, ЧЕ ТОВА ИМ БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ Е МНОГО МАЛКО!

3

Анонимен

преди 2 години

Що не изтрелват ракети за градушка , преди седмица две пак имаше град над страната ? Айде малко отговорно , след такава градушка заминават посевите на хората , глад иде.

2

Munchen_DE

преди 2 години

Защо ме занимавате с тези глупости? Всичко поскъпва така или иначе, не ме интересува, в Бе-Гето храните са по-скъпи отколкото в Германия при пенсии от 300 лв, 50 лв добавка им се вижда много на управниците. Дано всичко да полегне до края на юни, поне да има защо българското да е в пъти по-скъпо от вноса! Природата си връща, алчни бизнесменчета!

1

Анонимен

преди 2 години

Да беше ГЕРБ, да беше Ковид, а то градушка ни удари.