59

баба мара

преди 2 години

това е наи лошото попадение на служебния кабинет това пита защо има толковаумрели това е достатъчно да се смени от поста си и да се скрие във фондацииката си

58

славянин

преди 2 години

Как защо бе, чиче, заради прогнилата ни и корумпирана ''здравна'' система, заради ''адекватното'' лечение и заради ''компетентните'' и ''високоморални'' лекари!

57

Анонимен

преди 2 години

Виновни са тези, които не спряха епидемията в България, даже не се и опитаха. Какво неясно има?

56

Анонимен

преди 2 години

Сигурно ще кажат че Бойко Борисов е виновен,ха ха ха

55

Хайдееее

преди 2 години

И този се присъедини към смешниците на президентското правителство...! Колегите му търсят под вола теле,а този търси под козела яре...!

54

Анонимен

преди 2 години

Защо са необичайно много починалите в България е съвсем ясно и такава статистика би трябвало да имат. Много са заради възрастта на заразените. При хората на възраст над 80 години умира един на всеки 4 заразени, а заразените са 19134, което прави около 4800 починали. При хората на 70-79 години умира един на всеки 6 и половина заразени, което е още 7900 от 51000 и нещо. При 60-69 годишните умира един на 16 заразени и ето ги още 4500 от 72000 и нещо заразени и т.н. В другите държави не е така.

53

Анонимен

преди 2 години

За сведение на глупендерите по-долу: Една от главните причини за по-висок смъртност е, че много от лекарите се изпокриха 2020 по това време. Личните лекари спряха да преглеждат пациенти, а хората трудно ги приемаха за лечение в болници от други болести. Аз имам познат който едва не умря от зъб. Просто не можеше да намери заболекар 2 дни и то в доста голям град, всички затвориха.. Като добавим и ТВ плашилото от екрана.. хората търпяха,каквото и да ги боли и не се лекуваха

52

анонимен

преди 2 години

Този министър от луната ли паднал, или търси под вола теле?! В Индия защо умират хиляди на ден?! Май не вярва, че има вирус! Ама, че лекар?!

51

Анонимен

преди 2 години

Браво дрОгарю Тоадор Живков! Открихте виновните за умирачката на ншенци. Както винаги пАРТИЯТА е права и нейната линия! Бойко и Годже са виновни, защото бъгаринът МИСЛИ, че го лъжат тези, двамата и мре на поразия!

50

Анонимен

преди 2 години

И този служебен се скатава! Хайде-е, всички службаши се заехте с някакви разследвания! Оргаснизирайте "честни" избори бе! Времето изтича!

49

Избирател

преди 2 години

Толкова жалка картинка са тези служебни министри! Правят и невъзможното, за да може *** да се изтъпани и да изкаканиже поредното надгробно слово на тема "колко сме зле". Нали нямаше коронавирус, бе, некадърници жалки!

48

Пилот

преди 2 години

Къв вирус бре ?????????

47

Анонимен

преди 2 години

Ми що не питаш министъра на културата не беше ли той който палеше маски и оня другия сом нали немаше вирус ама седнете и се разберете щото от страни изглеждате меко казано смешни господин Кацаров

46

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха отново смях сред новите варвари и кой очаква да му отговори на тоя ***,к и на кой ще държи сметка????? А колко умряха от рак, инсулт и други лелеееееее колко *** трябва да си за да си министър в новото правителство

45

СМЕХ....

преди 2 години

КЪВ анализ, бе... НАЛИ НЕМАШЕ ВИРУС И МАСОВО СИ ГОРИХТЕ МАСКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ..?АЙДЕ СТИГА С ТИЯ ПИЕСИ И БОЛШЕВИШКИ ПОСТАНОВКИ....НИКАКВИ АНАЛИЗИ НЕМА ДА ПОЛУЧИТЕ!

44

Нмк

преди 2 години

Кой ми с ра в гащите

43

Анонимен

преди 2 години

До 46 То щото предишния,беше " истински" а? -:) Зарибен Гербер и Бойкофил!-:) Хайде спрете се вече бре! Не на нас тия!-:) И се събудете вече! Др Борисов ще си пукне като упозиция!-:)

42

Тоя

преди 2 години

Е менте

41

Помнещ

преди 2 години

Буден министър!-:) Ами защото куцо и сакато починало в България,се записваше в Регистрите на ГЕРБ,че са " починали" от Ковид! С този " бюджет" на групировката ГЕРБ,за какво първо? И ЕС плащаше ли плащаше Евросредства! И др Борисов ги вадеше и даваше за друго! И същият този др Борисов ,днес се появи и упорита на Министъра на финансите от кабинета на сл правителство! Доказателство,че е управлявал еднолично 12 г вече! Този др Борисов е истински комунист!-:( И е лицемер! Свършен си! Др Борисов! -:))

40

Ами

преди 2 години

Досега,какво прави бре Каци?Нали това работеше?Специалист по всичко!