110

И.Б.

преди 3 години

Ув. проф. Овчаров,моля пратете по дипломатически път рубриката Ви за историческите истини относно македонизма до ръководството на ЕС в Брюксел, ако нашите историци не са го направили досега. Г-н Заев не се интересува от история, а само от присъединяването на СМ към ЕС, за да потекат еврата и към тях.

109

Анонимен

преди 3 години

Там ,дето се меси масон какво ли потулва или рути всъщност?

108

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Благодаря за добрата и точна позиция, господинъ Овчаровъ.

107

Кирил

преди 3 години

ТОКМАК. Не вижда ли тои че преди 30на години бехме 10 милиона а сега сме едвам ли 6 и кусур? - Сериозна болест е историята в България. За това всички бягат от нас по Европа. Ти го питаш колко струва кило сирене той Самуил и немските му царе... та кажеш *** си... за теб 2+2 са история, (ама фалшива: победници в 2та св. в.)

106

Коприва

преди 3 години

Поздавления за статията проф. Овчаров! А иначе може и да не е толкова зле да имаме за съседи роднини - ще си се караме по роднински, но кръвта вода не става.

105

Дами и Господа,

преди 3 години

отивам да си лягам. Но друго ми стана интересно. Кой, какъв, защо е Югословенина. Интересно, кой е дядо му, баба му, баща, майка. Ако може някой да се включи. Това е умно ко...пелле,което мъти водата и ни насъсква без да се усетим. Публикува под различни имена. Набутва ни го с ваЗелин. И не е само тука,а и навсякъде по форумите-агент сръбски.Противодействайте, бе, хора.

104

Хахаха

преди 3 години

Браво !

103

Лека нощ,

преди 3 години

Юго-не-знам-какво-си. От Деди си да знаеш: каквито и изджвъркни да нацвъкаш; българският език е прекрасен, не ли, та, опонентите ти по българската тема винаги ще звучат по-добре,по-достоверно от такива като теб. Защо? Защото истината е на тяхна страна, а тя е което те прави свободен. Знаеш ли ти, югонящо, какво е ИСТИНА?!

102

До югославянин

преди 3 години

Имаш най-искрените ми извинения,,че имате комплекс към българите.Извинявам се,в евродух,че български царе буквално са изривали 3-4 пъти територията,която имате за србскс земя и са ви разселвали като роби;извинявам се,че сте били свина..рите на нашите царе;извинявам се,че сме ви дали четюо и писмо,а не вие на нас;че децата на Душан са 3/4 българи-татари...мога да продължа до утре,мискинино...

101

Деди

преди 3 години

Тенкю, бре, югоеничарче, трети ден се опитвам да те изкарам от кожата; ние, гениялец. Вече си ми ясен, льольо От мен един съвет, колкото и за голяма риба да се мислиш, винаги има по-голяма от теб. Макиавели доморасъл, *** ниеден.

100

Югославянин

преди 3 години

До Деди А бе на такива като тебе и нив трябва спецаиална психиатрия да ви разледва...3 Войни губите с тоз акъл и все натам карате...Чисто за Ванче гениялеца,карал Менча влахкинята над 10 пъти да абортира :)))

99

Деди

преди 3 години

Югославянино, Тодор Александров и Ванче време ги нема. Вечна им памет! За твое и на такива като тебе щастие. Ама не се напиняй прекалено, за да не се на...сереш. Такива като тебе, където свършват, такива като мене оттам започват, детенце.

98

Шмайзер

преди 3 години

До ЮгославянинЮгославия се стопи като снежен човек през март - защото беше изчадие адово. Затова си смени името на Снежен /по-добре Смешен/ човек.

97

Деди

преди 3 години

Тука, пък и в предишни дни, има един индивид/ка, който пише под псевдоним Югославянин. Момче/момиче, не си мисли, че си най-по-по,. Насочи си енергията в градивна насока. Хубаво, умен си, но си малечок/ка. Не си мисли, че ората ядат доматите с колците. Стилът ти е разпознаваем

96

Югославянин

преди 3 години

Колко е интересно как *** ликува че Краси и Ицо продават паспорти,а той се гордее с тях :))) Какъв само интелект показвате като нация!Изумително ***,само храбро и напред,светло бъдеще те очаква :))) Ганчовци,предлагам ви,ако освободите вашия консул Орце Камчев от пандизата,да спретнете един купон и всички с български знамена да отидетеНаправо негова снимка од Васил Левски да си сложите :)) .До тука е ващо разбиране що се отнася до политиката(винаги така е било) ;) Луд умора няма

95

Анонимен

преди 3 години

България част от нея е разцепена благодарение на французите заради завоеванията на Калоян и пленяването на Балдуин единствения рицар пленен дотогава имат възможност при Ньойския договор връщат си го и всичките полемики за това онова дължим на ЕС вкл за обезлюдяването липсата на промишленост с пари купуват това което искат а ние за пари се продаваме гледайте ни сега здраве пари образование пари соц услуги пари и още пари пари

94

Анонимен

преди 3 години

До Да втасватИсторията им почва от 1945 г., мейби имаш предвид Югославия, че е съсдадена след ПСВ :)) Сърбите не са лоши, ама ние сме Торбалан за тех :)) Иначе има сърби, които им чатка пипето, не ни мразят, ама са 2%, другите следват сляпо пропагандата, че ще ги избием и т.н... :))

93

Да втасват

преди 3 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

92

Анонимен

преди 3 години

А не Франция не е толкоз древна там е точно обратното областти се обединяват и става държавата а ние сме толкова ще си премълча че даже и баницата не ни е патентовата

91

Гошо...Тъпото

преди 3 години

България трябва да стане 10(десет) милиона.С липсващото македонско...парче,цифрата ще се...закръгли.