13

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

АБЕ, ЛИЧНО НИНОВА ЛИ НАРЕДИ ЛИСТИТЕ ,БЕ....ЩОТО ЖАБЛЯНОВ , ТОЧНО ТОВА КАЗА ДНЕС!?.....АКО КАКА СЕ ИЗДЪНИ , ШЕ ПОЕМА ЛИ ОТГОВОРНОСТ ----ИЛИ ПАК ШЕ Е ВИНОВЕН БОКО...ХА,ХА,ХААААААА....??!

12

боко го нема

преди 3 години

Бойко вече го няма!И ми е много интересно като се издънят на изборите кой ще обвиняват!?:)

11

Как Сийка

преди 3 години

Е,видяхме ги и разбрахме, че именно те са отбрани да глозгат от ... кокала :))) Ами дали ще са доволни като знаят колко народ ще ги " благославя".Такава задълбочена подготовка и отсявка на кадрите могат да направят само в БСП под "мъдрото "ръководство на " избра ната от народа " другарица Нинова :))) Ха-ха-ха-ха !Вълкът козината си мени,но нрава - НИКОГА !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Тия се подготвят като за война. Споко, бе! Ако ви харесва народът ще гласуват за вас както и да наредите листите. Смахната работа. И сега като пак не стане работата кой ще им е виновен като Бойко го няма?

9

Калеко Алеко

преди 3 години

Тези са изредили членовете на цялата си партийна организация в София, а сигурно са взели и попълнения от страната ... Останалите които на фигурират в Кандидатлистите им са трудно подвижни червени бабички ... !!!

8

Глупости

преди 3 години

НИКОГА НЕ ГЛАСУВАМ ЗА БКП/БСП ....И НЕЙНИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ ОТПАДЪЦИ.

7

Анонимен

преди 3 години

Не се интересувам от бсп!

6

А

преди 3 години

Сега напишете и за пловдивската организация, която бойкотира изборите!

5

Анонимен

преди 3 години

На Нинова и беше добре с Боко.Слушка,папка и се прави на актриса-"опозиция" в парламента.Трябва да се изрине по-спешно и от герп.

4

11 юли 20ч.и 15 мин.

преди 3 години

обаче след поредната загуба на импексова , ше се окаже че листите не са били подредени правилно , че машините са виновни , че Борисов е купувал гласове , че мая общата не е намерила скритите машини в Костинброд , че лечева е виновна , че чалгаро не е искал коалиция с нея , че широката лява коалиция не е била точно лява и толко широка , че баба Дора с козичките не е гласувала , че мандрите не работели ,

3

баба мара

преди 3 години

оставка на нинова сега на тези избори може и да не влезете в нс

2

отровна гад

преди 3 години

БСП нямат необходимост от листи и явяване на избори! БСП вече е на власт със служебното правителство на Радев!

1

Анонимен

преди 3 години

Една морално остаряла партия която още си мисли, че е в 80-те.