50

До пиян-залян

преди 2 години

Ясно е от коментара ти ,че си доста залян тр ол

49

Анонимен

преди 2 години

А сценаристите от ИТН мислят трескаво над находчиви и оригинални обяснения защо пари няма да има.

48

Анонимен

преди 2 години

Какво чакаме, да ни изуят и долните ***!? На протест срещу недоразумението радеф!

47

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо,фалирал си две фирми ,сега ще фалираш и държавата .му хльо си като фигуранта ,който те сложи

46

факти

преди 2 години

сериозен проблем с парите а протести няма . при Борисов пари имаше но и протести имаше . а сега се сетете защо бяха тия спонтанни протести . защо тия еднодневки министри и премиер не спрът 50_те лева дето лошия Бойко почна да дава на пенсионерите , защо не спрът помощите на ония дето системата ги убивала , за да има пари ? тези *** за бюджет не мислят , те мислят как фигуранто и импексова да спечелят избори - назначиха хора от бсп управлението .

45

Анонимен

преди 2 години

Щях да се изненадам, ако бяха казали, че бюджета е ок и пари има да се посрещат предвидените нужди. Едно, че явно толкова си могат - то харченето безразборно всеки го владее; а втэро сега ще видят и пенсионерите 50 кинта на месец, и закъсалите безнеси и те мерките... ама друг път. Да ви е честит на президент Радев кабинета.

44

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха комунистите и почнаха проблемите с финансите. А това, че на една банка икономическият министър от служебното правителство е сменил половината директори на надзорният съвет. Защо като бяха ГЕРБ всичко беше нормално, сега нито пренсии нито заплати се вдигат, имало финансови проблеми..?

43

WTF

преди 2 години

Асенчооо, що хе звъннеш на Орещарски да го питаш, как точно в края на 2008- *** година похарчи 4,5 млрд. бюджетен излишък(да не говорим за фискалния резерв) точно за 70 дни? На вас, другарки и другари, една копейка не трябва да ви се оставя в бюджета, защото сте доказани некадърници!!!

42

Да си припомним

преди 2 години

Нека си припомним една мисъл на Маргарет Тачър - "Созиализма се проваля, когато свършат парите на другите ". Е господин министър г-н културиста и експерта в митниците от времето на Орешарски няма ли да ви съберат достатъчно ? Нали за това сменихте работещите хора там, пък и вие ще съберете несъбираемите задължения на НАП, щото може би чак сега разбрахрте, че винаги е имало такива и ще има.Ама то само с приказки и очерняне не става, трябва и работа. Те герберистите да не би да ползваха друг бюдж

41

Анонимен

преди 2 години

Мили ми Кокорко, шъ тъ замоля да НИ мъ управляваш като собствената си офшорка - НЕ ти си държавата, а АЗ, защото аз те храня.Пъхни си под мишница пРЕЗИЛденто и преврато, и марш обратно към далаверките, НЕ ми гони децата оттук!

40

Това беше целта

преди 2 години

На Буци това му беше схемата , да остави държавата в критично състояние , после да се върне на бял кон , ще вади пари от чекмеджетата ...т.е от партньорите му в сянка ...всякакви сенчести фигури от ъндърграунда....за които всички знаят че е във тесни връзки...

39

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ БЪЛГАРИЯ НЯМА КОМУНИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ А НЕЩО МНОГО ПО-СТРАШНО И ТО СЕ КАЗВА ЖИВКОВИЗЪМ.

38

Пиян - залян

преди 2 години

ТИКВАТА БОРиСОВ окраде държавата като за последно , и ще е за последно ...

37

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ:МОЛИМ ВИ НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ!ТЕ КРАДАТ!

36

Анонимен

преди 2 години

Тоя комунизъм който властваше досега в държавата няма как да не ни излезе солено.

35

Диана

преди 2 години

До Анонимен35Ако Бойко беше БСП, нямаше да има ГЕРБ! Доста са различни - най-малкото щото дядо на Бойко, царски генерал, е убит като народен враг от Народния Съд на БКП, а Нинова е отроче на здрави и мускулести селяни от едно изчезващо село некъде по земята ни...Разликата е точно от Земята до Небето! Нинова фалира една от най-голямите ни износни централи като неин директор, Бойко избита страната от дупката, в която ни бяха натикали БСП с техния преход...Мисли със собствена си глава - БСП ЛЪЖАТ

34

Какво има за чудене

преди 2 години

Да се съкращава несериозно голямата Държавна администрация ...440 000 държавни служители , излишни 60-80% заплати ....!!! Никоя страна/държава няма толкова ...ясно е че са назначени от БоКо Вожда за да си подсигури гласове през годините ....ама хайде няма нужда вече !!!! Само да вметна че има пет държавни институции който проверяват едно и също нещо ...на кому е нужно това ...?!?!?!?!?

33

истина

преди 2 години

Василев, проблема си ти и правителството на резидента.

32

Калеко Алеко

преди 2 години

Проблемите на Пишман управляващите от служебното правителство на фигуранта започнаха още в момента в който Кремълският парашутист пое щтафетата на Властта и тепърва ще се задълбочават, а после след 2 месеца ако се сформира редовно правителство ще трябва да се изрива цялата тази г.меч, която стратегическите съветници на преЦедента наринаха в министерствата..А ако Славунчо не получи заявените си 100% от Вота на българският избирател, агонията на Държавата ще продължи неопределено дълго време......

31

Анонимен

преди 2 години

Ама като няма пари в бюджета защо увеличавате помощите в частния сектор, защо ще плащате на определени от вас хотели по морето?