102

До 118

преди 2 години

Имаше и приятел и много приятели, но родителите и не са между живите. Има и сестра

101

Приятел

преди 2 години

.Миналото лято бяхме заедно на море. Имам снимки колко високо скача, най-високо от всички. Тя нямаше белодробно заболяване. Това си измислици. Ковид я погуби.

100

Помислете

преди 2 години

Защо е нужно да измисляте истории. Никой от близките и приятелите не знаел, а тя като починала всички разбрали. От отвъдното ли се е обадила. Майка и е починала от вирусна пневмония преди години. Има информация в стари сайтове. Просто е носила ген, който я прави уязвима на подобни вируси. Имам нейни снимки от миналото лято как скача във въздуха на брега на морето. Скача най-високо от всички. Ако имаше хронично белодробно заболяване щеше ли да скача така...

99

Анонимен

преди 2 години

До ИлианаКой е бил този "Георги"? Що за човек е ?

98

До 109

преди 2 години

Има хора дето не се молят, другарко. Не са ***. Живят и се борят сами. Помощ не искат. Да, плащат цената, но те са вечни.

97

До 119

преди 2 години

На 30 години кариерата е важна. Освен, ако не си бездарник.

96

Анонимен

преди 2 години

Какво ли не изчетох за тази жена. Но странното е че никой не споменава приятял или любов да е имала в живота. Така става, като имаш много почитатели . От много голям избор човек неможе да си избере портньор в живота и накрая умира сам..кофти. да си беше създала поне семейство, определено е имала шанс и то доста голям. Ами така е.. нали кариерата е по " важна"

95

Анонимен

преди 2 години

Защо не кажете от какво е била болна? Белодробни проблеми има човек с грип напишете каква е била болестта й, лекувана ли е накъде и била ли е включена в списъка на чакащи за трансплантации. Защото няма никаква логика да чакаш обаждане на 3 часа път със самолет (при положение че дългите полети са забранени за хора с белодробни проблеми).

94

аа1830

преди 2 години

Мило красиво момиче като ангел! Какъв човек трябва да си за да криеш проблемите си от другите, и то толкова сериозни, в същото време да си толкова лъчезарна и да даваща и да имаш такова съдба.

93

Илиана

преди 2 години

Да, тя никога не е искала, само е давала обич и усмивки!И дано поне малко да е имала истинска обич от Георги.Защото при слънченцето той май не отиде, зает с бил, да попита лекарите как е,и реално почти никой не е бил с нея, когато е имала проблеми. Никой не е занесал чаша топъл чай, или топла супа да и предадат.Да, там е могло. Чува, че никой не е позвънил на лекарите да попита как е.Мисля, че затова е плакала, когато са и позвънили от премиерата на филма. Бог да я прости! Светлина по пътя и!

92

Анонимен

преди 2 години

Във фейсбук Камелия Тодороава нападна Лилия Маравиля, че не е направила нищо за Лорина докато е била жива. Внезапно се появи продуцентката на "Връзки" която заяви, че Лорина никога не била искала помощ!??! Вие сериозно ли? Оставена без родители да се оправя съвсем сама, явно се е научила да се оправя сама. Само дето човечността на много продуценти и актьори е чужда дума. Жалко за момичето. Вече е при родителите си.

91

Анонимен

преди 2 години

Да почива в мир, горката! Животът е всичко друго, но не и справедлив.

90

Анонимен

преди 2 години

Значи не е починала- физически от вирус,а е имала друго състояние. От вирус може да "умре"" всеки от настинка също,ако му е определено и ако душата си е избрала така да напусне тялото в този си живот.Понеже хората простосмъртните които не метат и нямат знания които са материални ,им е изтрито от съзнанието и не помнят нищо, и това е част от пътя на душите и Вселенския замисъл защото ако помнеха,щяха да знаят какви лоши неща са вършили. Душата идва да поправя да греши да се учи да трупа опит.

89

ПроСоТо

преди 2 години

Моля да не бъда разбран погрешно,но:..-Вероятно тая млада дама ,така трагично напуснала тоя грешен свят,е..някаква изключителна персона..?..Защото,като оставим настрана факта,че ако не й се беше случило това нещастие,поне аз нямаше и да науча за нея,но и продължава да "държи" първите страници тука..Силно се надявам че за някой от екипа тя е била много важна....Иначе нямам обяснение..

88

ГОГО

преди 2 години

Във Варна и региона се раждат най-красивите жени в България само я погледнете

87

кескьосе

преди 2 години

Горката жена! Понякога си мисля колко съм зле, как не мога да си купя това, как ме дразни онова. А какво ли е да си болен и да знаеш, че може да имаш само няколко месеца ...

86

Анонимен

преди 2 години

Пушачка е с рак и корона

85

тигъра

преди 2 години

Хайде пак коронавирус написахте

84

Анонимен

преди 2 години

Чудя се дали не е починала така ненадейно след странична реакция от ваксина?!?

83

Анонимен

преди 2 години

Като слънчице над дребните душици е. Да почива в мир.