15

Анонимен

преди 2 години

Ха си направил изследвания,ха са те посочили за болестотворен,това е медицинския фа.ш.и.з.ъ.м.Вервайте им,ще ви скъсят живота,и ще ви вземат парите за това,а пък това си е не мазохизъм,а дебилизъм

14

аз

преди 2 години

За да се докаже или отхвърли туберкулоза е достатъчно да се направи Рьо снимка.Там се вижда много ясно. Не необходимо да се прави PSR или TB-SPOT.

13

Анонимен

преди 2 години

Но пък този, с чиито резултати са сменили тези на жената, сега ще стои без лечение и ще разнася заразата.

12

Анонимен

преди 2 години

Грешни резултати в лаб.изследвания съвсем не са изключения. Мои изследвания в ДКЦ VII в София бяха тотално сгрешени. Лабораторната лекарка д-р Светла Тарлекова вместо да ми се извини, се държа като зла ку,чка, такова зло и лъжливо същество не сте срещали!

11

Анонимен

преди 2 години

аз съм жена ,пък ми бяха направили маркер за простата -добре ,че резултата беше добър- ха ха ха .остана обаче съмнение дали моите изследвания за хормони ,които платих прескъпо са реални ?при това положение трябваше Безплатно да ми повторят изследванията -ама в бг ...........

10

56025

преди 2 години

Не се изненадвам, защото имах недоразумения с изследвания в Цибалаб. Така е с Рамус. те изкараха кръвните ми резултати като на космонавт в момент, когато имах кръв в урината, при упорита температура и пиех лекарства. Вече се изследвам в поликлиниката, където е личнит ми лекар.

9

Гошо Тъпото

преди 2 години

Страната на Африканците и s класите!!!Където е по важно ква кола караш а че не си ходил на зъболекар от 20 години нема значение!! Африка майка Африка !! Напред другаре!!!

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11Като напишете името на управителя ще ви излезе лабораторията!

7

Хайде, хайде

преди 2 години

Лаборатория "здраве" в Русе ми обърка кръвната група, вие за една туберколоза сте се хванали.

6

Анонимен

преди 2 години

Сходен случай и при мен.Поради контакт с болен от коронката ми направиха антигенен тест и ренген на бял дроб.Теста-отицателен,обаче на ренгена пневмония.Нямах абсолютно никакви симптоми,дори и лека температура или кашлица. Почти на 100% съм убеден че поради огромният наплив за ренген(в не много голяма поликлиника по 70-80 човека дневно)резултата ми беше сбъркан с този на мъжа преди мен.Той кашляше ужасно и беше видимо зле,а му казаха че е напълно здрав.Та така за нашето здравеопазване...

5

Анонимен

преди 2 години

КОя е лабораторията?!?!Докога ще криете некадърниците и престъпниците????Така ставатае СЪУЧАСТНИЦИ!!!

4

Анонимен

преди 2 години

'Ваксините са ефективни 95%, ама ако ти си в останалите 5?' -------- много просто. не се ваксинираш. тук имаш избор. но по-важното е ТИ да можеш да решаваш съдбата на другите, не те твоита.

3

Анонимен

преди 2 години

е тия ковид намират у здрави хора туберколоза нема да намерят...

2

Смехурко

преди 2 години

Никой не е перфектен и както е казал Сталин - смъртта на милиони е статистика, а на един човек трагедия.Ваксините са ефективни 95%, ама ако ти си в останалите 5?Тестовете са ефективни 99.999. Но ако ти си единия от 1000 при който грешат?

1

Анонимен

преди 2 години

То същата лаборатория може да открие и ковид в здрав човек.