58

Рангел

преди 2 години

До АнонименКаква плебейска радост? Само внимавай че Joe Byden ви е изтъргувал за нещо и пак вие обикновените болшевики ще опъвате от глад каиша ! Така че не бързай да се радваш!!

57

Анонимен

преди 2 години

Гърция има договорки още от СССР времената, както със САЩ, така и с Россия . За дейностите ан Приятелските Служби .+ както и със Франция ,Ю КЕИ , и Израел отскоро .Щом медиино го казва официалния Министър на Външните Работи, значи има натиск от САЩ.........Гърция и Официланите Лица----никога не говори публично и явно във медиите--------по ТЕЗИ ТЕМИ .

56

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност това са били двамата агенти Боширов и Петров.

55

Анонимен

преди 2 години

Българите внимателно да гледат белоруското и сибирското диктаторчета как действат.И да внимават как ще гласуват юли!Ръцете на комунистите са винаги омазани с кръв! Винаги и навсякъде!

54

Анонимен

преди 2 години

След СП-2 Укрутките не само ще зънзика но и на тъмно ще си гледат черния екран на Рубинините ТВета. Новото има на милата и красива страна УКРАИН мей ще бъде дръжески прекръстена ЗЪНЗИКАИНА..А тоя хора имаха лека, тежка и военна промишленост селско стопанство, параходство, произвеждаха самолети, имаха световно известну ВУЗове, перфектни медици, хора на културата - а сега всьо ушло в говналадье

53

Анонимен

преди 2 години

Екак така от мноооогото белоруски опозиционери в Гърция летяли за Прибалабултика само Простатичев и Софкъ били свалени?как бе? А участието му в Азов,Кому приписват убийствата на украинци в Донецк и Луганск.Самите украинци публукуваха снмкъ на Проститикакевич с автомат пълнители и броне желатка заснет в редиците на фашистката АзовВафен заедно с още един от лидерите на Некста-опозиционна тв платформа.Та баща му след 3 дена пошушна че той бил там като фотограф ама кои са убивали небил заснел ли кво

52

Пернишка секта

преди 2 години

Службите за Сигурност наемат частни фирми за да следят и тероризират дадени мишени,така Службите винаги са в бяло!

51

Анонимен

преди 2 години

До МдаВече се разбра, че това е ъжа на режима на Лукашенко.

50

Анонимен

преди 2 години

Гърците са съдействали на КГБ, да не шикалкавят. Те не са почтени хора.

49

до47

преди 2 години

гърците са играчи, бро.те хем да в ЕС.хем си имат врътките с държави извън ЕС.работата е двойнонсметоводство.каъо на половината дребен бизнес у нас, вече става 30на години лол

48

Анонимен

преди 2 години

това е нагласен псевдо журналист, да попитам кога и къдв е завършил журналистика. На сбирките на съзаклятници от кога им казват икономически форуми.

47

Анонимен

преди 2 години

Икономическа конференция на много беларуски десиденти,интересно,другите се прибрали до дома без инциденти където са се настанили,а тоз се е отделил до о.Крит на почивка да се измъкне за няколко дни за които може да си презакаже друг полет потайно,като знае какво е положението му,че тоз полет е много пряк за него и му е нужен непряк като за проследен десидент,а сега колко народ десидент,не десидент трябва да заобикалят зарад него като много важен,че го свалили за разпит как мина конференцията.

46

ха ха ха

преди 2 години

До Коя е Тихановская? Те така им изпращат "планове" за да ги омаят и после пълна мизерия като Украйна! Сега освен мизерия ги чака и унищожена икономика и студ, като вече ги заобиколят всички газопроводи! Нали чухме вчера, как САЩ приеха, че Северен поток 2 е построен и нищо повече не могат да направят!? Честито украинци - мръзнете щом явно сте доста глупави , а управниците ви продажни!

45

Анонимен

преди 2 години

А да ги попитам гърците, що си мълчаха, а не го информираха и не го защитиха като го предупредят.

44

Анонимен

преди 2 години

дръж се, Белая Рус!свясните хора по света виждат и разбират и са с вас!никога не позволввайте, хора от Беларус, да нсправят от вас втора Украйна

43

абсурдистан

преди 2 години

Време е руснаците да почнат да ги СЪДЯТ за необосновани и недоказани твърдения, защото либерастите от ЕС и САЩ просто прекалиха. "Дали го следят хора с руски паспорти" е АБСУРД, защото в Крит, Гърция и изобщо в Европа по летища и курорти е пълно и с руски туристи и много лесно фалшификаторите на истории от ЕС могат да си измислят всичко! Та затова - да почнат руснаците да ги съдят! А, да, и още нещо ТЕЗИ, КОИТО ТЪРСЯТ едва ли се разхождат с руски паспорти, както и техните едва ли са с родни?

42

Анонимен

преди 2 години

САЩ ги мерят с дрон без значение къде се укрива

41

до Путинтрол

преди 2 години

ти що си такъв наивник бе. Сякаш щатските или британскуте че ако щеш и турските нямат агентура в региони които са им приоритет.

40

митя

преди 2 години

за това ли сега ще се хватяте фалшивите медий да упражнявате натиск върху суверенитвта на една от малкото самоуправляващи се държави в европа?някъкъв незрял родиноизменник, почти терорист, който си е натъпкал джобовете с смериканска валута и е обърнал гръб на народа си???

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37...От къде си сигурен какво иска народа като не се дава възможност хората свободно да изразят волята си.Путин промени Конституцията за да управлява колкото си иска.Дай на хората свобода и ако изборите са законни да стои и 30 год. на власт.Само че идва време да омръзне, като Борисов..