199

Анонимен

преди 2 години

Да припомним, че единствения политик, за който се знае със сигурност, че е подслушван, е Бойко Борисов. Знаем го, защото изтекоха отнякъде записи с него, включително и от дома му!

198

Бай Ставри

преди 2 години

От Къдравата Сю каква ненаситна *** ще направя!

197

комунист

преди 2 години

лошото е,че след чистките ще трябва да управлявате.А още от соца сте доказани некадърници.Поколението израсло в мизерия и което ви вярваше измря.Младите трудно ще ги вържеш да работят за 600лв., а вашите некадърни и мързеливи деца да ги командват с по 3000лв заплата.Ще трябва пак да затваряте границите,за да не ви бягат робите.

196

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

БИХ СЕ ВПАЧАТЛИЛ АКО БОЙЧО РАШКОФ БЕШЕ ДАЛ ИНТЕРЮ ЗА ВВС А ТОЙ ПРЕД ДИКОФ ВСЕ ЕДНО В КОФАТА ЗА БО.К.ЛУК !!!!!!!!

195

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

БИХ СЕ ВПАЧАТЛИЛ АКО БОЙЧО РАШКОФ БЕШЕ ДАЛ ИНТЕРЮ ЗА ВВС А ТОЙ ПРЕД ДИКОФ ВСЕ ЕДНО В КОФАТА ЗА *** !!!!!!!!

194

Анонимен

преди 2 години

Толупа Канибал ... Нещо като Ханибал Лектър, но Мноооого по-*** ... Ха ха ха ...

193

Васко

преди 2 години

Това интелигентните хора го знаем. Страшното е, че сумати лековерници повярваха на това. И това може да определи бъдещето (по-точно липсата на такова) на България...

192

ООООХ...

преди 2 години

НЕЗНАМ КОЙ МУ Е ККАЗАЛ НА ТОЗИ МИТОВ ЧЕ Е УМЕН НО КАТО ГО СЛУШАМ МНОООГО НЕ Е В ЧАС ИЗПУСНАТИ МНОГО МЕСЕЦИ И ГОДИНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ ТРУДНО ПРАВИ ИЗРЕЧЕНИЯТА СИ НЕ МУ СЕ РАЗБИРА МЪНКА И Т.Н. ЯВНО Е ПОРЕДНАТА КАЛИНКА

191

Анонимен

преди 2 години

Тука вече се оляхте. Клеветите ви граничат с психоза и няма нормален човек, който дори да се замисли дали да вярва.

190

Анонимен

преди 2 години

Подслушвания ли? Нали хунтата на Радев овладя цялата държава, всички министерства и агенции. А техните помагачи от Капитал и Да, България отдавна държат съда през Лозан Панов. Едва ли ще е трудно вече да извадят всички имена и записи. Че да разберем най-после какво си говорят политиците.

189

Анонимен

преди 2 години

Чистката в МВР върви по план. Всичко е точно. Превзеха ДАНС, овладяха ББР, НАП. На ред е БНБ и Прокуратурата. После очакваното слабо Народно Събрание ще е в угода на Радев. А българите гледат като овце на заколение - в ступор.

188

Анонимен

преди 2 години

тази жертвена овца от снимката още ли се мисли за вълк

187

Анонимен

преди 2 години

Говори ми, говори! Не спирайте гл...пака да се докаже!

186

ПроСоТо

преди 2 години

БРЪМБАРИТЕ в гаванките на гробарите са забръмчали яко...За това са изпаднали в шантава "несъстоятелност"..

185

до 201

преди 2 години

Не, драги, руските шпиони ще бъдат "изчегъртани" от властта не от българите, а лично от Джоузеф Байдън, нека само до се проведе битката при Армагедон, нищо че кремълските ни лакеи възнамеряват да векуват във властта. Близката космическа война ще разреши не само българските проблеми, но и всичките проблеми на света.

184

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

183

Анонимен

преди 2 години

Скимтенето и фъфленето на съдраните евроатлантичвески герберастки *** е музика за ушичките ми.Президент Радев ще остане в историята ,като човекът спасил българите и България от герберастката чума.Моят глас и на семейството ми ще са за него.

182

говори "специал

преди 2 години

"ще влезнат в службите, ако не намерят, ще изфабрикуват записи"

181

Анонимен

преди 2 години

Тая работа със слуховете за подслушванията е като онази работа на Тръмп, че му били откраднали изборите и като най-старата работа, че имало оръжия за масово поразяване в Ирак.

180

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков без право на достъп до секретна информация имал списък с имената, но нямало да го каже. В ДАНС пък били унищожавали документи, нищо че информация за подслушванията се пази на 7 места. Естествено, че е ченгеджийска акция и то - много лошо скалъпена.