89

Анонимен

преди 2 години

Ср(п)ските б0kлyци си летят над Беларус и заобикалят Украйна, обаче се правят на дружки с ЕС и цоцат пари. ЕС пък е със широко затворени очи, както винаги.

88

Тодоров

преди 2 години

Ясно е защо е продължил да лети над Беларус.Приятелските служби го пуснаха за примамка та да клъвне Батка или като контролна пратка за прозвънаване на канала. Ясно е защо е изплашен.Усети се ,че менторите му го дадоха курбан.И им е по_необходим в затвора и осьден а защо не и мьртъв.Отделно е участвал във войната в Донбас с надежда да вземе украинско гражданство и ще отговаря и за това.

87

Еврей до Еврея.

преди 2 години

А после Чичко Ади ги бил по носа. И Стоманин ги бил по носа

86

Отдай конЯ тебЯ мать

преди 2 години

Кон до коня, мила моя майно льо. Еврей до еврея...украински, белоруски, полски. И ния бугарето сме цъфнале с нашти михлюзки соросисти

85

Анонимен

преди 2 години

На тояГенди в пандиза ще му се стъжни. Там много"обичат" предателите

84

А

преди 2 години

Няма я Нюланд да сподели броя на милиардите, влагани от САЩ в това "беларуско" политическо предприятие - подобно думите й от 2014 г. за 5-те милиарда долара, считано от 1991 г., от момента в който, Украйна става независима след разпадането на Съветския Съюз, които пари са били похарчени, според оценките на експертите, за организацията на въоръжения държавен преврат в Киев.

83

Анонимен

преди 2 години

По-добре навреме, отколкото постоянно отлагане. Европа бърка определено.

82

антиджендар

преди 2 години

До 123 АнонименМ да ааа. Ботев и Левски щяха първо да се справят с такива американски слуги като тебе. И не се друсай преди да се исхождаш тука.

81

Анонимен

преди 2 години

Българските национални предатели русофили ...чемодан, вокзал и бегом при Лукашенко .Еххх...къде са Левски и Ботев те бързо щяха да се справят с тях.

80

Чичо

преди 2 години

Лукашенко е казал:който иска запада-чемодан-вокзал-Европа.

79

Ф.С.В.

преди 2 години

лично Лукашенко му е сменил посоката на носа)))

78

Анонимен

преди 2 години

Моля за линк за журналистически статии на Протасевич. Доколкото зная стрелял е по жени и деца в Донбас. Откога това е геройство и борба за свобода?

77

Анонимен

преди 2 години

Що не плачете за Навални или престанаха да ви плащат? Било му скучно...някоя кака да му разиграе сценка в Инстаграм.

76

Eлена

преди 2 години

Случаят с Едуард Слоудан 2013 г. аналагочен. Претърсен правителствен самолет на боливийският президент и отказ да кацне от няколко европейски държави. Тогава никой в европата не рива.

75

гост

преди 2 години

Интересни приятели с еврейски имена .***. За такива Русия трябва да съживи ГУЛАГ и да строи нови пътища в Сибир.

74

Активист на БСП

преди 2 години

Защото е военнопрестъпник,убивал жени и деца в Донбас !

73

Анонимен

преди 2 години

Глупост на търкалета, ако го бият по петите или с чували пясък не остават следи по лицето. Новини в стил една баба със склероза мисли. Били го по носа, хахаха, смехории.

72

Анонимен

преди 2 години

ОТ 110 до 104-Честито

71

Браво

преди 2 години

Ей, за троловете няма почивен ден. А малко по креативно де! То само на президенти могат да се отвличат самолети. Кви са тея работи. Утре ще има учение в Пловдив и американски войници планират да прочистят детска градина кокиче от терористи. Много ревяли... после щели да го отчетат като грешка!

70

spoko!

преди 2 години

Прочетох всичките коментари, мечтателите на кУманизЪма са жалки клакьори, защото забравят, че най-великата икономическа и военна държава- космическа Америка няма да допусне феодални диктатори-отре.пки през 21-ви век...