11

северен парк

преди 3 години

В парка с наши пари се изгради площадка с фитнес уреди монтирани са десетки камери пак с наши пари куци и слепи охранители бдят как вандали всичко чупят и крадат.

10

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖАТ!!!! МОНТИРАЛИ СА Я НЕКАЧЕСТВЕНО!!! ИМАШЕ СНИМКИ ПРЕДИ И СЛЕД!/ СЪДЕТЕ ГИ ПЪК ТЕ НЕКА ДОКАЖАТ, ЧЕ ДРУГ Е ВИНОВЕН!

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Това, че статията е написана изключително неразбираемо е ясно, но че и четящите не влагат грам мисъл в това което четат вече е проблем.Навремето в училище имахме "четене с разбиране" в първи клас. Четеш текст и после си напрягаш мозъчето да го разбереш. Ама явно ти си го пропуснал.Да ти обясня - люлката е от тези които работят с монети. Пускаш левче и се връткаш 2 мин. Някой *** е решил, че може да разбие касичката за да вземе левчетата и е счупил люлката. Сега разбра ли?

8

Анонимен

преди 3 години

В големите градове в момента, де що има тревна площ, тревите са станали по и над 1 метър. Кърлежи, змии и всякакви твари бродят из тях. Аз се чудя всичката тая пап*ач от въпросния етнос, защо не е извикана да почва да работи и да коси тревите, защото оставам с впечатление, че общините нямат достатъчно хора. А не да ми работят по 10 дена в месеца и то по половин ден и да чакат помощи. А в малките населени места направо не ми се мисли, няма оправия и всеки избягва този проблем от политиците.

7

.

преди 3 години

Мис Бръмба е виновна!

6

Случаен минувач

преди 3 години

Ц. започват да стават все по-сериозен проблем, както се вижда, не само за българите, но и за българските турци вече. Турците поне работят, изкарват си прехраната, не разчитат на социални помощи. Работещите ц. са по-малко от 10 процента от всичките. Останалите по цял си чоплят носа и нищо не правят. Но тъй като все пак трябва да се дъвче и да се гълта, се чудят какво да разрушат и оплячкосат.

5

Waffen SS

преди 3 години

Ще прочистим майка България от....!

4

Анонимен

преди 3 години

Ква люлка кви 2 лв? За какви касички става въпрос? И защо някой оставя парите в тях?

3

някой

преди 3 години

Заглавието кърти, 5 пъти го четох и нищо не разбрах.

2

полковник Колев

преди 3 години

Вандали!? знаеме ги кои са и кои ги покровителствуват....Дийде ли денят,ще се справиме с тях веднъж завинаги

1

Анонимен

преди 3 години

И какво ще направи хунтата на Радев срещу *** престъпност? нека позная - нищо