28

Анонимен

преди 2 години

До Sostin"сега да си стоят там и да си му се радват не да пълзят на талази към Европа"Кажи го това на меркелицата. Тя ги докарва не Асад.

27

Анонимен

преди 2 години

Западните страни тръгнали да говорят за свободни и справедливи избори. Смях в залата.

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ако Асад е наистина държавник, то незабавно трябва да изтегли от Европа сирийските хулигани,педофили и изнасилвачи. Ако не го направи ще бъде убит. Sвиня лицемерна кирийска. Кир греческа сирийска проклета !

25

Меди доганов

преди 2 години

Еее, бетер турска работа.!.

24

Анонимен

преди 2 години

До 69 *** и ситни камъни се не свършват

23

Аналитик+

преди 2 години

Сирия беше повратната точка за Ционизма, Западния Хегемонизъм и Атланическия Унилатерализъм опитващи се да наложат Новия Световен Ред.

22

Гост+

преди 2 години

Промитите мозъци повтарят, че Асад е диктатор, недоразбрали. Асад вече отдавна е сирийски национален герой, който с смелостта и политиката си спаси Сирия и сирийците от терористите. Това, разбира се, беше невъзможно без помощ от Русия. Но не си мислете, че в онези години беше лесно да убедиш Путин да се включи в войната. Днес Асад е сплотяваща сирийците фигура, защото не избяга в трудните моменти, а вдъхна кураж и надежда на народа си. Западът ще се срамува от позицията си за Сирия един ден.

21

19 годишен

преди 2 години

С машини ли гласуваха?

20

69

преди 2 години

скоро пак ще има размирици, няма един диктатор който да е сдал властта без глупости

19

Капитолия помни

преди 2 години

Има ли убити привърженици на някой от другите двама кандидат-президенти затова, че са се усъмнили в честността на изборите и са се осмелили да протестират пред сградата на сирийския парламент?

18

Анонимен

преди 2 години

Гербавите отрано са налазили форума

17

Анонимен

преди 2 години

Къде дават така: баща му Хафес Асад - 40 г. на власт, сега синът - 20 г. на власт. Това да не е Англия, че да управляват семейно. Така е само в Северна Корея. Айде направете сравнение и после одобрявайте!

16

Мечтата на Радев!

преди 2 години

Ето това е мечтата на Радев! Тоталитарна държава и той несменяем вожд! А населението да го духа!

15

Анонимен

преди 2 години

4.9% които не са гласували за сирийското диктаторче , вече са разстреляни.

14

БРАВО!

преди 2 години

В близкото бъдеще руският лакей Асад ще завърши като руския лакеи Наджибула от Афганистан, когото муджахиддините влачиха 40 км с джип по асфалта, от него остана една мръвка, която окачиха на дърво, а гарваните я изкълваха...

13

До 15

преди 2 години

До АнонименБъди по креативен като неодобряваш. Това ли са ти възможностите? Или отговаряш за критики за външния вид?

12

Радеф е Тъпанар

преди 2 години

И е поздравил Асад с "Браво Кафез, така се правят честни избори. Моля те да ми разкриеш и механизма на високия ти резултат, за да се възползвам и аз от твоето ноу хау".

11

пияница мистик

преди 2 години

Ехаааааа....95,1% за Асад, 80% за Лукашенко. Няма лабаво. Сега чакаме за Джуджанка да гласуват 98% от крепостниците. Така де, няма да пада по-ниско от колегите диктатори. Но неоспорим първенец е другарят Ким Грух, гаранция него го преизбират със 100% народна любов :)))))) ХАхахахахахахахаха

10

1

преди 2 години

Държавата това съм аз!

9

Анонимен

преди 2 години

Ето това се нарича нечестни избори. Вие Боко с неговите мижави25% си мислите че са.