245

некой

преди 3 години

А Радев ходи им се мазни и прави обещания...Затварят се границите на България за Хървати и Северно Македонци и проблема е решен, ние също няма какво да търсим при тях

244

до 286

преди 3 години

До АнонименАко твърдиш че всички югославски републики , които бяха съсибани военно от Сърбиея след като решиха да напуснат империята Сърбославия я обичат значи да твърдиш че са ***.Не съм съгласен .

243

мдаа

преди 3 години

Това само показва че коминтерновската кир и удбашките въшки не са изчистени нито в хърватия нито в Македония. А в такъв външен вид не приемат .

242

off

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ е прекалено голяма хапка за вас ще се задавите.Стой те настрана.

241

off

преди 3 години

За съжалиние историята не ни напуска и в днешни времена . Братя Хървати не се месете между два братски народа с общи корени нямате право.Дане забравя че сърбосека е измислен от хървати и че сте клали сърби като агнета.

240

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 286Това че бивша Югославия не харесва България не означава че трябва да предадем себе си и историята си. на мен лично любовта на тези човешки подобия изобщо не ми липсва, не съм умряла за нея. Не аз ги малтретирам и обиждам. Те обаче просто са си такива. Единствено искам един път завинаги да се отървем от тях. Но не с цената на предателство.

239

Анонимен

преди 3 години

Хората в Европа не ги интересува История и за тях няма логика в поведението на нашите политици.Освен това повечето от бившите Югославски републики имат положителни чувства към Македонците,понеже са живяли повече от 50 години в една държава и нищо лошо не са видяли от Македонците.Нормално е да имат симпатии към тях.А и аз също не разбирам поведението на нашите политици.От самолет личи че е манипулативно.Кряен резултат,никой не харесва България.

238

Анонимен

преди 3 години

"Нещастната Македония" изнудва нас,не обратното.С манипулации и фалшификации настройва народи срещу нас,щом се стига до физически сблъсък.Радев не трябва да мълчи,защото техния президент минава границите и не му пука,че външно изпраща нота.Историята от преди 100 г.се повтаря.Време е да се провери какво пише в учебниците по история в държавите от бивша Югославия за БГ и СМ.Напр.в" Стани богат" в Словения имаше въпрос кои са татарите в Европа,от коя държава и познайте за коя държава става дума?

237

Анонимен

преди 3 години

Тия хървати не мога да ги разбера. каква им е работата да се месят? изглежда старата Югославия не е избягала от съзнанието на тези хора тя още си стои. насаждана с години омраза към България непрекъснато избива и не може да се спре, Хърватите да си гледат тяхната работа. не ми се разправя с изкривени хора. Всички от бившата Югославия са такива.

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен1,2,3,4,4,5 ,6 - изобщо не си в час с историята,не знам от къде ги измъкна тези полуистини. И не е Преславска, а е Плиско-Преславска школа, ръководена е от един от учениците на Кирил и Методий - Константин Преславски, а по това време,такова наименование като "Македония" изобщо не е съществувало. А школите не са само две, много са из цяла югоизточна Европа и част от източна Европа, просто тези две български школи са по-известни ,а Климент е обучил 3600 ученика за кратък срок от врем

235

Анонимен

преди 3 години

Северно македонците са изпълнени с носъталгия по Югослявия и любов към сърбите.Какво им е дала България, освен, че им е обърнала гръб. По времето на комунизма в бълагрски паспорти пишеше граждантво българско, народност - македонец, а на репресиите над българите в Македония никой не говореше.

234

До югославянин!

преди 3 години

Ха-ха, да си югославянин е като да си индокитаец! Югославянин означава безродник, няма народ, няма нация, но има голямо самочувствие, което е въздух, нищо!!!

233

Анонимен

преди 3 години

И в България има хървати, искам да чуя тяхната позиция и да обяснят на сърбо-хърватски език на сънародниците им, какъв е проблема между България и РСМ!

232

Анонимен

преди 3 години

Позор за хърватите. Винаги във времето назад сме били заедно срещу сърбите.

231

ВЕЧНАТА ИГРА - РУСИЯ

преди 3 години

РУСКИТЕ Ч*ФУТИ И ТЕХНИТЕ ШПИОНИ НА БАЛКАНИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ОМРАЗАТА МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ......... ОТ ВОЙНИТЕ ПРЕЖИВЯВАТ РУСКИТЕ ***.......

230

Анонимен

преди 3 години

Югославяните се тачат едни други. Няма македонци, има югославяни. Те там им е сърцето.

229

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКато дойдат десните на власт, ще видиш как Зайо Байо ще подвие опашка набързо.

228

Анонимен

преди 3 години

Това означава,че югославката връзка е жива, а Хърватия я избягвайте като държава, хърватитите са пионки в чужда небалканска игра.

227

Велики Славяни

преди 3 години

България - лъвът на Балканите!

226

Велики Славяни

преди 3 години

111 място по свобода на словото! БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛА И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЛЪВЪТ НА БАЛКАНИТЕ!