54

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ХРИСТО ,ОКЛУКО ДОЛЕН ГЕРБЕРСКИ, СЛУЖБИТЕ ТРЯБВА ДА СЛУЖАТ ЗА СИГУРНОСТА НА БЪЛГАРТЯ И БЪЛГАРИТЕ ,А НЕ В ИНТЕРЕС НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ БОРИСОВ,ГЕШЕВ,ЦАЦАРОВ,ПЕЕВСКИ И ДОГАН.НЕ НИ ТРЯБВАТ ПАРТИИНИ РЪКОВОДИТЕЛИ ,А БЕЗПАРТИИНИ ЧЕСТНИ И ДОСТОИНИ БЪЛГАРИ.ЦЯЛОТО О.П.Г. ГЕРБ ДА ГЛЕДА ВЛАСТА ПРЕЗ РЕШЕТКИ И КРИВ МАКАРОН.

53

Анонимен

преди 2 години

този господинчо как я мисли, за 12 години са се окопали във власта по всички служби разни верни на Вожда и сега ще ги държат да подкопават самотират новата власт. Слави го каза, изчегъртване требе. Това е лечението. Как се лекува зъб изчегъртва се и се слага пломба иначв требе да се вади.

52

хахахохохаха

преди 2 години

До БГ *** Именно.Още тиквошенко преди 10 години нарече българина калпав матриял,а чехите и словаците ни викат бълхари.И юнаците начело с бибитко и шчембе въйвъйводъ си траят като бити пердразе,а сега на гейберчетата Радев е крив.***.Абе,тоя на снимката какъв е?Църничък,опулен ,***-да не е от Герп?

51

БГ идиот

преди 2 години

Радев изпълнява поръчки. Българина е *** , затова е беден,

50

Хувър

преди 2 години

Искат и затова излизат отпуска...

49

До 56

преди 2 години

Няма. Всички са родени по села и колиби, от близкородствени кръвосмешения!

48

Дзъ

преди 2 години

За десетилетивто под управлението на ГЕРБ са сътворени толкова вонящи неща, че където и да се пипне - се размирисва. И тия заплахи с Радев, вече са смешни. Не е приятно да ти се вадят кирливите ризи, но е неизбежно и ГЕРБ трябва да свиква с края на феодализма им

47

Анонимен

преди 2 години

Има ли гербаджия, който да не прилича на работник на автомивка?

46

Баче Кико

преди 2 години

"Главите" не си ли бяха пуснали 4ри месица отпуски - значи може и без тях.

45

Анонимен

преди 2 години

СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ Е УНИЩОЖЕНА ОТ РАДЕВАТА ХУНТА.

44

Живко

преди 2 години

"Гаджев посочи, че в един момент трябва да трансформираме българската енергетика и да не разчита изобщо на въглища. Но дотогава, по думите му, трябва да съхраним работните места и да защитим "Мариците"."Две български села в златна Тракия са осъдени на смърт от мастодонта "Марица Изток", който не спира да дълбае и унищожава плодородна българска земя за да вади нискокалорични (неефективни) въглища. ТЕЦ-ът пет пари не дава че скоро ЕС ще налага стотици милиони глоби на държавите ползващи въглища,

43

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ винаги лъжат. Поредното доказателство.

42

Анонимен

преди 2 години

Фалит на КТБ,течове на данни от НАП,взривове в складове за боеприпаси,опити за убийства на бизнесмени от ГРУ,700млн на Горанов от хазарта,Банка за въстановяване-пробита.Мата Хари с дисагите и камера при премиера.Това проспаха службите!Еее,награда ли да им дадем?

41

Анонимен

преди 2 години

На тоя като му видях физиономията и денят ми се оправи.Давай Радев-"Кърти,чисти и извозва",с теб сме.

40

ля ля

преди 2 години

кой е христо гаджев? ще му кажа едно на него - сега може и да заработят в полза на държавата всички тези служби! дано наистина това да се случи! а за тези които до сега стоят зад тези назначния преди 10 години още трябва дас а в затвора!!! начело с бате Бойко!!! само искам да обърна още едно нещо внимание -вижте моля ви какви лица се уволняват - погледнете им интелегентното изражение!!

39

Анонимен

преди 2 години

Ами те службите сами се обезглавиха,бе мозък.Всичките им шефове излязоха в 3мес.неплатен отпуск!?Знаеш ли какво ще стане с нормален човек да си поиска 3мес неплатен отпуск от шефа си?

38

Анонимен

преди 2 години

Само така токсичните трябва да бъдат изчегъртани.

37

До 43

преди 2 години

Да, аз работя от 10 г. в министерство на финансите и виждам какви ги върши мафията на Боко - далавера, след далавера? Ти от кой пазар ги видя?

36

Бай Ставри

преди 2 години

Очаквам ги всичките при мен, тук ще им подам друга глава!

35

Бай Ой

преди 2 години

Гаджето изглежда много уплашен на снимката! Да не го обезглавят и него??? Правилната дума за кадрите на герб е обезтикварят, защото в тези кратуни няма мозъци!