66

Неканените помагачи

преди 2 години

През 1941 г. Германия нахлува в СССР, а главният удар е нанесен в Беларус. За три години окупация, немците подлагат геноцид на местното население. Жертва на този геноцид стават около три милиона жители на Беларус, два пъти повече от жертвите на арменския геноцид в Османската империя през 1915 г. Днес ЕС, днешният Четвърти райх, обмисля как да помогне на народа на Беларус да се освободи от своя държавен глава. Остава и Турция да предложи помощ на арменците, за да се освободят от премиера Пашинян.

65

Един Ден И.Денисович

преди 2 години

Може и да не сме богата страна,може и да имаме един куп проблеми,протести всеки против всеки(дори и да не подкрепяме дадени протести,поне може да сме доволни,че никой не ги арестува за дълги години,никой не им дере кожата на протестиращите с непосилни глоби,уволнява,не им троши кокалите след арестуването или отвличането им в т.н.автозакове),в и нестабилност в политиката,може,но поне не сме в пълно робство на тоталитарна диктатура,като в Русия,Беларус,Сев.Корея

64

Педерунгел

преди 2 години

Мека китка,лява резба!

63

Лукашенко към Тафров

преди 2 години

Бегай да се бръмчиш У ЛЕВО!!!

62

Обективен

преди 2 години

Тафров, що не предложиш подкрепа на Северна Корея да се отърве от Ким?

61

Опа!

преди 2 години

Заглавието е индикация за опит за директна намеса на ЕС във вътрешните работи на друга държава! По същата логика - Защо ЕС не помогне на Щатите да се отърват от президент на конци?

60

полковник Колев

преди 2 години

Бутат ни "на всяка манджа миродия" и....ставаме все по"добре" в клатещия и разцепващ се ЕС....и ставаме все по лесна плячка за кого ли не.

59

СС

преди 2 години

Много интересно е, че се оказва журналистът дето са свалили от самолета е бил в Украйна и се е бил за доброволчески батальон срещу ДНР и ЛНР. Така че по всяка вероятно скоро ще изпищи и някой друг от уш доброволните протести сега ще се види кой е организатора.

58

Анонимен

преди 2 години

До: номер 67 Ако искаш да разбереш по-добре Васил Левски, огромната му заслуга към българите е точно в това - че е успял да събуди един заспал народ, да го накара да проумее, че сам трябва да се освободи, да не разчита на друг да го освобождава, хеле пък на Русия! В този ред на мисли смятам, че ако Левски беше жив сега, щеше да му се носи славата на най-радикалния русофоб, според днешните разбирания, нещо като Стефан Стамболов!

57

Анонимен

преди 2 години

Неуместен въпрос. Няма как да помогне, защото това би било намеса във вътрешните работи на чужда държава. Не че САЩ и ЦРУ не са извършвали подобни черни операции по свалянето на правителства и убийствата на политици. Но си е незаконно. Това което може да се направи законно са санкции, дипломатически мерки, пропаганда и т.н.

56

Гледам

преди 2 години

колко мъка има на тоз Свят.

55

хахахахаха

преди 2 години

Колкото и на нас помогна да се отървем от тиквошенко....Кот кажи комбоеца,тва е

54

митя

преди 2 години

то на този комик му казват 'скачай', с скача.толкова е явно всичко.по-явен е от аз като лъжех наще във втори клас, че съм си измил ръцете..

53

Вълканов

преди 2 години

Бълтария да си гледа икономическия интерес, а не да слугува на някаква си авиоатенция. Такива като Тафров имат ограничено разбиране на дипломацията, след като толкова години е бил дипломат, а не я разбрал.

52

Avgvstvs

преди 2 години

Другарят Тафров ни пробутва опорките на ментора си Иван Костов, повече известен като преподавател (бивш) по марксистко-ленинска политикономия и после като един от най крадливите премиери в българската история.

51

митя

преди 2 години

'диктатор', който всъщност управлява в интересите на народа си.диктатор, спиред медийте на Вавилон,дето отдавна вече са забравили що е то журналистика

50

Бат Павка

преди 2 години

Да вземат и нас да избавят от 12 годишна тиквена диктатура

49

Анонимен

преди 2 години

Украйна взеха, искаха Крим за база на НАТО.......................................................Запада и Европейският съюз играят ролята на "Добрия Хитлер", който се е поучил от грешките си от миналото и използва други методи за завладяване на Русия със същите цели.

48

Врачанин

преди 2 години

Оставете другите страни на мира ...Вижте пумийната яма в кото живеете с помоща на ЕС и Нато...какво постигнахме за 30 г. преход..НИЩО...2 милиона избягаха от БГ а остана само скраб , дето се кланят на мутри и ***...Не гледайте в чуждата паница...

47

Христо Христов

преди 2 години

До 51"Затворена държава с елит от политически играчи лицемери" - че сакво се е променило от тогаз?