258

Анонимен

преди 2 години

колко са хораа в бг са в затвора за корупция а путин ги чисти пропагандата ви е голяма погледнете си картината че сте много жалки

257

Американ

преди 2 години

2% от населението на Америка е минало през пандиза и там работата хич не е робски труд - плащат по цели 20 цента на час, цели $1.6 на ден - колкото да си купят 4 цигари или една кока кола.

256

Анонимен

преди 2 години

няма логика русия да иска да и измират гражданите, било то и затворници, че я намалят бройно, я ще им се качат на главите разни държави

255

Словянин

преди 2 години

Смешна джендърска западна пропаганда.

254

Да

преди 2 години

Ами това е правосъдие. Не като при нас. Една година и повече този килиш дето уби Милен Цветков още не е в пандиза.Експертизи, свидетели .... и след две години условна присъда.Ама в Русия ....

253

Ицо

преди 2 години

Много добре! Искам да видя и у нас Бойко да строй магистрали - като затворник. Хахаха ГЕРП *** Да л

252

Анонимен

преди 2 години

Какво ги жалите тези затворници, бе?! Това са престъпници - убийци, крадци, изнасилвачи. Така им се пада. Да не е убил, окрал или изнасилил.

251

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 2 години

Супер глобал маркетинг в пропагандата. ! Ребрендинг на ГУЛАГ.

250

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикДеградент, толкова си се омазал във фекалиите си, че ме е гнус даже да ти напиша мнението си за теб! Отдавна те наблюдавам и се размечтах да те срещна и стисна за адамовата ябълка, стига да имаш такава, щото може при хормоналния ти статус и да нямаш такава.

249

Анонимен

преди 2 години

До индустриализациятаМухли, на мен ли ще разправяш тези неща! Та аз съм съвременник на БАМ! С какъв възторг заминаваха студентите на "стройката"! Някои измислици вървят, ама други - кукиш!

248

ARBEIT MACHT FREI!

преди 2 години

Альо, от DW, а кой е този Иван Преображенски? Щото познавам Николай Преображенски, но не съм си пил водката с Иван. Швайне, по време на райха в "трудови" лагери загинаха 6 милиона души. "Arbeit macht frei". През ВСВ и в САЩ е имало трудови концлагери за американци от японски произход. Хайде гледайте си вашия двор и не бутайте дългите си носове в чуждия!

247

Анонимен

преди 2 години

И какво като карат затворниците да работят :) ? Нормално.. нали ги хранят, топлят, осигуряват им жилище.. Трябва да работят, за да се отплащат. Не са като нашите тука.. правят си сватби и друсат кючеци в затвора, а данъкоплатеца им плаща. Има и друго - човек като не работи започва да мисли глупости. Държат ги ангажирани, така се прави :).. Работата е здраве :D

246

Анонимен

преди 2 години

ами Америка какъв труд е ползвала за построяването си :) ? Или пък Европа.. не случайно Англия е пълна с индийци, Франция с черни и т.н. Даже в Русия няма кой знае какъв робски труд, защото там като цяло не са правени такива масивни строежи като в Европа и Америка. Русия като цяло не се интересува много от населението си - нито ги експлоатират много, нито им дават много. Кой както може да се спасява

245

ГОЧО

преди 2 години

Не се правете на кьорави, РУСИЯ, КИТАЙ, САЩ, БЪЛГАРИЯ и т. н. Списъкът е безкраен. Навсякъде се използва "доброволен? труд. Гледах оня ден едно видео на дойчо велев, как се гаврят със затворници в наказателна колония в РУСИЯ. Дойчо Велев ревеше, като на мряло, а бързо забрави за ГУАНТАНАМО и останалите изгъзици на "ДЕМОКРАЦИЯТА". А *** дето ги душат полицаите по улиците на "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ УБИЙЦИ" ? Никъде по света няма демокрациям не се залъгвайте!

244

Анонимен

преди 2 години

Интересно, че никой не критикува в това отнощение китай, където нещата не са по-добре. Да оставим настрана, че там има не само затворнически, но и детски труд.

243

тя

преди 2 години

От кахиталистическата експлотация по-голяма няма ! Робски труд без да си затворвик!

242

тя

преди 2 години

яко не работат затворниците , какво ше правят ? Там не е почивна ставция и чиновници не могат да станат !

241

MSC

преди 2 години

Ако не беше строежът на столетието нямаше да съществува Русия - факт.Поредната дописка ,която надхвърля работническо дело - защото навремето същия този факт , че в САЩ те експляатират до дупка беше използван - но не се отричаше че те са първата икономика в света.Това е.

240

Анонимен

преди 2 години

До 286 как е на запад в строителството - половината строителни работи (особено на по-малките обекти) там се извършват с нелегален труд на гастербайтери. Още никой не е измислил роботи за строителството, та се използват живи роботи. Хеле, ако попаднеш на турска фирма ще те опъват да работиш 10-11 часа, а за интензивността на работата не ми се говпрори - за 60-70 евро на ден вместо за 150 евро при работа по договор.

239

Анонимен

преди 2 години

ДО 281 СЕРЕГЕЙ Работиха в Коми, но секачите взимаха заплати по хиляда рубли на месец и им течаха задграничн с право на покупка на кола и апартамент без ред.