36

ББ

преди 2 години

Домовете,Честта,Достойнството на Народа ни не са ти бащиния!!!Левски и Ботев не са ти бащиния!!!Оставка!!!Оставка на Радев и измекярите му!!!България и домовете ни Историята и Саможертвата на Предците ни не се продават!!!!Оставка на Радев и измекярите му!!!Оставка...или ще видиш БГ юмруци !!!Оставка!!!

35

ББ

преди 2 години

28 години гръцките Държавници отстояваха Историческата истина,шепа енича.и,жадуващи власт и пари продават Историята и Народа ни!!!Позор!Оставка на разговарящият без да сме го упълномощили...без Народно Събрание,без да пита Народа ни...Оставка!!!Оставка!!!

34

ББ

преди 2 години

ама какви разговори бре,тея не палеха ли Националният ни флаг?не ни ли обиждаха на татари и каквото се сетите?Това е Национално Предателство!имаме Договор които са подписали и не спазват от години бре,прочетете учебниците на децата им,гледайте телевизиите им...аман от енича.е!Оставка!!!

33

Анонимен

преди 2 години

какви преговори бе? Тоя Янев луд ли е? или просто предател. Какво има да се разправя с тоя Заев то се видя какво представлява той. Подмолен и двуличен. И Пендю май започна да пее друга песен изведнъж много ни заобича. защо ли? май ще получи това което иска и то от кого - пак от старите *** дето пак докопаха властта. чакайте промяна когато цъфнат налъмите. Върнаха се ония които ненавиждах най - много. и те ще ни разкажат играта. Вече се започва.

32

Т.Петков

преди 2 години

Какво има да се преговаря. Всичко е ясно и решено. А ако от тази българо-македонска историческа комисия няма протоколи, то има престъпление.

31

Тикволандия

преди 2 години

Оказва се, че по време на заседанията на смесената българо-македонска историческа комисия дори не се подписват протоколи. Представителите на СРМ отказват да ги подписват, така че няма нищо черно на бяло. Само си приказват, а като излязат навън всеки приказва каквото реши. Документ с резултати няма.

30

Анонимен

преди 2 години

Имаме работа с много сърбеещите се въртиопашки в БЮРМ. Заев е от тях. Тия от малки ги учат да казват на бялото - черно.

29

Анонимен

преди 2 години

Македонските политици успиват вътрешната и европейската публика с имитации на желание и активности.Какви диалози бълнуват макетата- времето за диалози отдавна свърши!Ние чакаме практически действия за изпълнение на Договора за добросъседство,т.е. изчистване на историята, учебниците,медиите и админстрацията им от активния антибългаризъм,който проповядват!Когато изпълнят това - тогава ще ги пуснем.Доказани измамници и лъжци са,на техни думи и обещания отдавна не вярваме!Да си свършат работата!

28

Анонимен

преди 2 години

историята си е българска и номерата които ни правят не трябва да ги допускаме

27

Анонимен

преди 2 години

България да държи на истината за историята си и да не отстъпва нито милиметър на РС Македония. Там където пише в историята че българско то е българска история.Докато не признае и подпише Македония истината да не се дава на Македония пътна карта за ЕС.

26

Анонимен

преди 2 години

няма споделена история с Македония, има българска история

25

Мен

преди 2 години

Синът на всички маймуни (Северномакедонският Моугли) е честитил назначението на премиера, а нашият му е честитил втората годишнина от съществуването на Северна Македония 🤣

24

Анонимен

преди 2 години

Вечно нахилен и напушен. Тези македонски мурафети, не на нас. Да ги продават на малаките.

23

Анонимен

преди 2 години

Нахиленото маке е като Стефчо Софиянски. Бабичките гледат как се хили, а не какво мяца. Накрая всички охкат... Нито милиметър назад, ние достатъчно им отстъпихме и получихме само негативи. След 20-30 години да опитат пак. Малаките добре ги излекуваха. И ние трябва така.

22

Аха

преди 2 години

Честитил му назначаването, но "забравил" да му честити 24/май ! По-арогантни и нагли от тия про-србски мек,ерета едва ли има !

21

ТРК

преди 2 години

До 10 И защо турците да не влизат в ЕС, ние сме по-богати от вас и сме суперсила

20

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден пишеше,че Путин подарил на сръбите танкове.Е,няма от къде да са минали освен през Македония/северна/.Та си мисля така:Ако РСМ я приемат в ЕС и НАТО ,сръбите ще бъдат заобиколени отвсякъде от натовски държави.Руснаците остават валат на Балканите/изключвам петоклонниците!/Само размишлявам,де...

19

МИЛЕН

преди 2 години

тоя Заев се прави на умрела лисица и за бой

18

муньо

преди 2 години

суджуците реват на умрело

17

МАШИНАТА БРОИ..

преди 2 години

КЪМ 23.00 Ч.....ПРЕБРОЕНИ- 6 РУСКИ ШПИОНИ....(ЛИЧНО ПОДЧИНЕНИ НА РУМЕН РАДЕВ