26

Корупция

преди 2 години

и презастрояване навсякъде. Обърнаха града на ***.

25

Курти

преди 2 години

Юрданка отдавна трябваше да е в панделата. Подозрително обаче другаря прокурор мълчи. Май и той е на хранилката.

24

Курти

преди 2 години

Юрданка отдавна трябваше да е в панделата. Подозрително обаче другаря прокурор мълчи. Май и той е на хранилката.

23

Анонимен

преди 2 години

То навсякъде е така. Тук в Пловдив не остана въздух за дишане от презастрояването. В кв Северен, където живея, една фирма си загради улицата и сега строи огромна сграда на нея.

22

Анонимен

преди 2 години

Пълно е из София с празни нови блокове! Време е да вдигнат данъците и да задължат строителите да ги плащат

21

Всичко е схема

преди 2 години

Общинарите си пълнят джобовете, като продават терени на безценица и раздават разрешителни за строеж на килограм (евро).В Гърдова глава преди няколко години са реституирани горно и долно Боянско блато-открита водна площ защитена от закона с над 100 документирани видове птици на над 400 години. Долното вече не съществува, Горното се застроява усилено последните години. Бетон и рушвети дай на общинарите!

20

Гнус

преди 2 години

Едно време малцинствата живееха в комуни далеч от погледите на хората, а сега е точно обратното, хората живеят на комуни (затворени комплекси) далеч от погледите на малцинствата. Защо така? Защо в Резиденшъл Парк (на една крачка от Младост) е чисто, тихо, подредено, навсякъде с еднаква архитектура, отстояния м/у сградите, парко места за всеки, зеленина, децата тичат свободно и безгрижно (точно както ние тичахме навън преди 30 години), а в елитния квартал Младост е кoчина?

19

Анонимен

преди 2 години

До: номер 14 Аз, "селтакът" от кв. Младост, съм роден в София (бившия Майчин Дом), живял съм в София и в София ще ме погребат!!! И ме избива на агресия като видя *** като тебе, които си "заплюват" паркомясто, защото всички "паркоместа" са общинска собственост, освен ако си нямаш гараж (законен)! Аз нямам такъв и затова съжалявам че не успях навремето да се сдобия, но и ти нямаш право да съдиш жителите на столицата!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Да си ходят на село.Там все още не е презастроено.

17

Схемата е ясна

преди 2 години

Продават се общински терени на безценица или се реституират с фалшиви документи. Стават частни(поздрав за любителите на "частната" собственост по-долу). Сменя се предназначението. Строи се. Гарантирана корупция. Знае се от всички, но ДАНС се занимава с партизанщина както винаги.

16

наглост,алчност

преди 2 години

До АнонименНе ми се прави на отворен,мрънкало! По закон е така,трябва да има паркоместа и определен процент зелена площ около сградата. Също и закони за градоустройството. В В моя град,една алчна арменка стана кметица и открадна точно площада на града ми, където са знакови сгради за целия град - паметник,театър,училища със стара архитектура и изплющя един грозен куб точно на центъра и ос. ра града ни,а през управлението на герберите пък друг изплющя още един грозен куб в центъра пред галерията

15

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕй луд, вие столичани си унищожавате сами града, от алчност!Я да направят хората един красив квартал с красив с център и удобства,никой няма да ти се блъска в центъра на *** София!

14

Анонимен

преди 2 години

Собствеността на селтацитее от Младост свършва отвъд прага на панелката. Нищо, че наглеците имат претенции към паркоместа и прочее чужда собственост.

13

До 10

преди 2 години

Да раздават парцели безплатно и да им строят улици? Ти в кой свят живееш? Работодателят да ти дава заплата без да работиш не искаш ли?

12

Анонимен

преди 2 години

Провансалците от младост да си купят терените - тогава ще имат право да ги правят каквото си пожелаят. Частната собственост е неприкосновена и никой Селинджър няма право да се разпорежда. Който иска, ще си строи на собствената земя. На който не му харесва - да се връща на село.

11

до9

преди 2 години

Добре, купувам/заменям апетитен терен за гарсионера. Може ли? Или само за наши хора?

10

Анонимен

преди 2 години

Защо не разширявате София навън, а строите вътре? Луди ли сте? Пренаселени ли сме, че не установите в коя посока почвата е подходяща за строеж на сгради и да разширите София навън с красиви нови квартали или да раздавате евтини парцели на хората по декар и половина сами да си строят къщи и да съдадете само нови улици с тротоари между тези парцели?

9

Анонимен

преди 2 години

Ама тези терени да не са техни, Та протестират ? Да си ги купят и тогава да се разпореждат! Аз да изляза Ли Да протестирам, че преди 40-50 години на мястото на хубавите полета с царевица повториха първата Младост, за да заселят провансалците, чиито потомци сега са недоволни. Същото е.

8

Анонимен

преди 2 години

Това отдавна е стара схема на корупция. Затвор за Борисов, Доган, Цветанов, Пеевски, Октай, Биков и останалите мутри. Да им се отнеме всичко и в затвора.

7

Анонимен

преди 2 години

Не им се плаща за инфраструктура - канализация,водни тръби,електричество, асфалтирани улици и тротоари,детски площадки,озеленяване, затова застрояват вътре старите квартали и междублокови пространства, само искат да вземат пари,а да не влагат нищо!Ако квартала е с красива архитектура и с добро разположение на сградите и добра инфраструктура, никой няма да се тъпче в натъпканите стари квартали, а ще предпочете новото и да пътува 2-3 километра повече,но да му е приятно и удобно мястото за живеене