10

Анонимен

преди 3 години

Не пипай децата!Мизерията си я слагай само на твоите.

9

до 9 от славянин

преди 3 години

Ако тази отрова пази само от тежко протичане на заразата, но не и от заразяване, заразоносителство и заразопредавателство и в същото време при децата заразата не протича тежко, тогава какъв точно е здравномедицинският смисъл да ги инжектират с отровата!? Все пак трябва да си мисли малко от малко, нали!? Ако има с какво обаче!

8

До 2

преди 3 години

Е, то трябва и да се мисли малко от малко... Може да няма починали до 15г. възраст, може до 35г. да са пренебрежително малко, но точно те разнасят заразата, сети се сам защо (а пък ако не можеш, поне не се напъвай - далеч по-умни хора от теб се занимават с този въпрос в германия).

7

Анонимен

преди 3 години

Е, да, ама това е в Германия... Ние, 'щото сме по-умни от тях и това е видно във всяко едно отношение, не щем да чуем за ваксина, ха-ха-ха. Ех, ***, ***, колко още има да теглиш и да се чудиш защо...

6

До 7

преди 3 години

Сигурен съм, че и с мъже имаш опит! Двустранен.

5

Панко

преди 3 години

Ваксинирайте и наште че да се отървем от малките гаменчета

4

Анонимен

преди 3 години

Това е престъпление. Освен това е 100% излишно и безполезно. Страшни времена живеем

3

дАм

преди 3 години

Да инжектираш тези експерименталки на деца (а и не само) си е живо престъпление.Белега на звяра.

2

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости, зеления днес точно това каза в дебатите, че още има от приоритетните група 1 и 2 хора, които нямат дори получен час за ваксина, те тръгнали деца да ваксинират. И о изненада, в официалните данни на РКИ няма починали под 15 г. възраст, от 300 000 доказани случая. А при 15-35г. това е следващата категория от 1 160 000 има 165 починали или иначе казано 1,4 на 10 000. Та какво са тръгнали да се занимават с глупости, да ваксинират първо желаещите и тогава да насилваме и младите.

1

Анонимен

преди 3 години

Баба Изперкел си затвърждава фамилията!