7

Анонимен

преди 2 години

Очевидно е че Фандъкова разбира малко от управление. Разчита на икономически и правни експерти, които не са безкористни и я будалкат в някои случаи. Тя слушаше Борисов, а той даваше пари. Каквото каже Борисов. Само че сега Борисов е в "кръгова отбрана". Изглежда, че му предстои труден период и Фандъкова ще остане без подкрепа, а сама тя е леко не компетентна. Ако за 10 години не можеш да си направиш сметката колко ясли и градини са ти нужни работата е ясна - некомпетентност. Ами сега??!

6

Анонимен

преди 2 години

Детските ясли и градини в София НЕ са достатъчни и НИКОГА няма да бъдат достатъчни, докато не израснем до коренно различен манталитет: 1. Образование и ценности, които НЕ се съсипват с чалга-манталитета на родителите2. Образованието е ОСНОВЕН фактор за инвестиции в икономическата инфраструктура в НАЦИОНАЛЕН мащаб3. Демографията е пряко свързана с образованието и икономическата инфраструктура4. Политика: инвестиции при кому..низъм НЯМА5. След пуч не ви е ВИНОВен друг, а вие самите

5

Христо Христов

преди 2 години

10лв. почасова ставка и нещата ще се урегулират сами.Все пак явно майките смятат, че печелят достатъчно и си струва да зарежеш детето си и да правиш кариера.

4

Анонимен

преди 2 години

Като не са родени в София тези деца защо ще им се дават помощи? Ежедневно се местят на квартира хора от провинцията в София. Така никога няма да има места за децата. Защо не си стоят в градовете по постоянно местожителство?

3

Анонимен

преди 2 години

Детските градини не се строят умишлено от кметовете на райони, които се уптавляват от Демокртатична България. Целта е да се дискредитира Йорданка Фандъкова.

2

?!?

преди 2 години

Браво на министъра прилича на ъгъл от 91 градуса! Тези деца да не са на общината само.Ако ще делим на общината не е под наш контрол значи ще я мачкаме. Все едно мачкаме децата ни. Благодаря на министерството, че показва истинското си лице

1

Анонимен

преди 2 години

Фъндъкова обаче събира данъци от гражданите и краде парите.