24

Гражданин

преди 2 години

Да ви пикам на законовите поправки и на тези 3-*** мърлячи-съдии, които са вземали някакви "решения !!! КЪДЕ СА 4.5 МИЛИАРДА народна пара ???????????????? Къде са ,бе,мърлячи??? Защо не сте ги върнали снякакви ЗАКОНОВИ решения ??? Защото сте излишна,корумпирана *** !

23

Неон

преди 2 години

До ПетърДалаверите му освен, че струват скъпо за БГ, но и продължават да струват и не му се вижда краят!

22

Пак по опорката?

преди 2 години

До Жоро: "Как Черепа стана най богатия българин- кражби, рекет и убийства, а сега реди кабинета на Смрадев": Това, което си написал, даже е малко да се каже че е чалга от най-ниско ниво. Това е словоблудство.

21

Петър

преди 2 години

Далаверите на Цветан Василев струват прекалено скъпо на народа, и това не са само над 2та милиарда, които той завлече със себе си.

20

Жоро

преди 2 години

Вие верно сте обратното на умни нали това ви казах че Борисов ограби крадците и има силен гръб. Как Черепа стана най богатия българин- кражби, рекет и убийства, а сега реди кабинета на Смрадев, заедно с други ченгета, а политическите *** отворили едни гърла. Няма добри и лоши тука, това е смисъла, така че Смрадев да ми се прави на не поточна девица, когато се знае какви сатрапи му нареждат какво да прави, е извратено

19

Анонимен

преди 2 години

Оcoбeнo мнeниe трябва да означва ДА. Т.е. единодушно е решението. На този какво му е мнениетое (особено, сложно, обикновенно или просто) е все тая. Тазбрам че е гасувал е с ДА пък мнението си да си го....

18

Анонимен

преди 2 години

Какво означава:1 ocoбeнo мнeниe.Има ДА, НЕ и Въздържал се!

17

Анонимен

преди 2 години

К Т Б я фалираха ГЕРБ, след което откраднаха три пъти едни и същи милиарди покрай фалита на банката.

16

До Жоро

преди 2 години

Добре де *** той самия борисов си е една мутра! с охранителна фирма подвластн на сик и вис! А сик и вис си беха ченгесарски фирми! та така погледнато борисов не е нищо по различно от ченгесар! Мдам!

15

Жоро

преди 2 години

Абе умници, ето каква е схемата:ченгетата ограбиха държавата, а Борисов ограби ченгетата. Закон Божий е, че който вземе от крадци не е крадец. За това Ченгесарски *** скочиха срещу Борисов, ако той нямаше силен гръб щеше ли да го прави, ами не.

14

Анонимен

преди 2 години

Всъщност за първи път съдиите имат смелост да установят истината и да махнат закони, написани заради 1 банка. Под давлението на всеразбиращите ББ, ЦЦ и Цв.Цв.

13

Въпрос

преди 2 години

И в края на краищата ще затворят ли оня МустакаЦветан къв беше,че за толкова петилетки му забравих името,или ще си го крият докато умре от старост?

12

Тикволандия

преди 2 години

Управителят на фалиралата КТБ Цветан Василев (сега в Сърбия) се е срещал с политици и това се коментираше много след фалита - с кои и защо. Знаменателно за нивото на нашата журналистика беше това как се коментира срещата му с Бойко Борисов. Достатъчно беше Бойко да им каже, че Цветан Василев, когато дошъл във вилата му минал през гаража. О, ужас! МИНАЛ ПРЕЗ ГАРАЖА! И всичкото журналист забрави да попита за какво изобщо е ходил при него, а се коментираше само защо е минал през гаража.

11

АнонимеН

преди 2 години

РАЗПРОДАДЕНИТЕ АКТИВИ НА КТБ ПОКРИХА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!!! КТБ БЕШЕ УМИШЛЕНО ФАЛИРАНО ОТ ПЕЕВСКИ, ДОГАН И ОСТАНАЛИТЕ БАНКИ КАТО СЕ БЯХА НАГОВОРИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЕДНИТЕ ДА ГО ОПЛЮЯТ А ДРУГИТЕ ДА СИ ДРЪПНАТ РЯЗКО ПАРИТЕ И ДА ОСТАНЕ БЕЗ ЛИКВИДНИ ПАРИ И ДА НЕ МУ ДАДАТ ЗАЕМ КОГАТО ИМА НУЖДА!

10

Анонимен

преди 2 години

5 милиарда държавни пари се изпариха, и за 7 години никой не си направи труда да разбере къде. Не знам, и не ме интересува какво законодателство имаме, но знам че има много хора за трепане

9

до 4

преди 2 години

Кой е вашия генерал? Таксито на Пендаровски ли?

8

АнонимеН

преди 2 години

АКТИВИТЕ НА КТБ БЯХА РАЗПРОДАДЕНИ ЕВТИНО ПОД МАСАТА!!! ДЕЛА НА КТБ ОТ 10% В БУЛГАРТАБАК БЕШЕ ПРОДАДЕН БЕЗ ТЪРГ И БЕЗ ОБЯВЯВАНЕ НИКЪДЕ. ПРЕХВЪРЛЯНЕТО БЕШЕ ПРЕЗ БОРСАТА КАТО НАРОЧНО СМЪКНАХА ЦЕНАТА ОТ 40 ЛЕВА НА 5 ЛЕВА ЗА ДА ГО ПРЕХВЪРЛЯТ НА 5 ЛЕВА ИЛИ 10 ПЪТИ ПОД РЕАЛНАТА МУ СТОЙНОСТ! ГЕРБ И ПРЕСТЪПНОСТ Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!

7

Анонимен

преди 2 години

Съдбата на КТБ била решена на ТАЙНА СРЕЩА по време НА ДОМАКИНСТВОТО на СЛАМЕНОТО човече Роско Листчето с Цацата и гуверньора на БНБ.СРЕЩА, осъществена 10 ДНИ ПРЕДИ НЕЖНАТА акция / АТАКАТА на Банката от цацаратурата.

6

Анонимен

преди 2 години

Тези служби по сигурност са обслужвали само сигурността на Кухата Тиква! Наглецът Георгиев бил председател на ДАНС при пет правителства - може би има предвид три на ГЕРБ и две служебни, по времето на които е бил в отпуск?!

5

Да

преди 2 години

Нов удар по герб и Борисов сега вече ще го затворят, ура...