10

Анонимен

преди 2 години

МакАрон призна... С половин уста.

9

Анонимен

преди 2 години

По време на Световното първенство в САЩ 1994 година Франция не участваше и затова си отмъстила на тутситата.....................................Виновен е Емил Костадинов от 1993 година, който направи французите безработни и те се освободили за геноцид над 800 хиляди тутсита.

8

Анонимен

преди 2 години

Пеневата чета стана четвърта в света и имаше геноцид над България при мача с Италия от французина съдия.......................................................... Никой не е чул нищо за Руанда и 800 хиляди жертви от "демократичния Запад" и от "демократичната" западна преса.

7

ggg до педераст 8

преди 2 години

До АнонименСамолета на ХАБИЯРМАНА и Нитанамира бяха свалени от фрацузите през 1994 г понеже бяха се помирили но на Франция това не хареса

6

Анонимен

преди 2 години

До А Ердоган"Кога ще ни поднесе извинения за турското робство?какво робство? беше съжителство.

5

До 8

преди 2 години

Разликата е, че Франция е дала оръжие на едните тъмнолилави, а на другите е пожелала Бог да ги пази.

4

23

преди 2 години

До АЖивкова турция кога ще си признае геноцида над българи, арменци, гърци.............

3

Анонимен

преди 2 години

Щом са виновни Франция дължат кръвнина.

2

Анонимен

преди 2 години

До 3.... Изглежда си сукалче и незнаеш защо се случи този възродителен процес. Искаш ли цялата югаизточна БГ да е Турска колония. Точно това беше тръгнало да става сукалче. Турчетата искаха да си правят Автономия и да се присъединят към Турция. Ти ако беше на мястото на Т.Живков какво щеше да направиш. Ще гледаш как откъсват част от БГ и ще си биеш че..киили.

1

Анонимен

преди 2 години

Митеран беше антихрист-комунист като нашите историци в СУ,Илчев,Матанов и тн.Франция се опозори и през 20век с простотии като подкрепа за ислямистите в Иран,да речем,ислямизацията на ЕС.Сега рони крокодилски сълзи за Руанда.