8

Anime fen

преди 2 години

Анимацията лично аз я свързвам с анимацията на детски филмчета като любими са ми японските аниме герои тях помня от детството,анимационни филмчета са създадени по комикси. Как в детска анимация тия кандидат аниматори смятат да сложат темата за войната или екологията ?Думата ,,комерсиални" не ми хареса, защо деца трябва да гледат анимация свързани с война и екологични проблеми,ако става въпрос за видео игри, видео игра с климатични промени е някак си скучна.

7

ПроСоТо

преди 2 години

Това е малко тъжна вест,поне за мен..Нашите аниматори ВИНАГИ са били едни от най-добрите..Но да правиш разни "игри" ,ОСНОВНО ЗА ВОЙНА И УБИЙСТВА,при това не рисувани,а компютърно анимирани,си е падение..Според мен,де!..Иначе "ДАЛАВЕРАТА" е там..

6

Що"Да"Вида

преди 2 години

Стига с тия глупости комерсиално и фестивално, или го можеш или не.Почти всички класики в киното са фестивални филми, с огромен комерсиален успех.

5

Анонимен

преди 2 години

Ми хубаво!Да чуя едни доволни!)))

4

Анонимен

преди 2 години

щом за тях е 'индустрия' значи не се интересуват от игри, а от пари

3

Fake news

преди 2 години

Аз не искам гейминг с гей герои, сори

2

Fake news

преди 2 години

Е то нали закрихте гейминга от БСП?

1

Анонимен

преди 2 години

Е, нямаше нужда, Сатанишев вече я ос-AmonRa, сега ще анимират как диригента на певческите хорове карбучков се цвъка на зад а сатанишев се смее, химия в бг ли?