90

Анонимен

преди 2 години

ако предните ги наричаха калинки, тези все повече мязат на таракани!

89

Emigrant

преди 2 години

Гледам,че червените *** живеят в някакъв техен измислен,паралелен свят!!Кога полицията е посегнала на някой от тия из роди дето се тръшкаха по жълтите павета,къртиха ги,което е разрушаване на исторически паметник и биха лежали години в една правова държава,палиха полицаите,заплашваха ги,оринираха,повръщаха,сраха,замеряха с яйца и домати и отровиха живота на нормалните хора в София??!!С пръст не ги пипнаха,а тази ококорена жаба Рашков се запенил,като пълен и диот,какъвто е на 100%та!!

88

Emigrant

преди 2 години

Вижда се ,че червената банда има за цел да изфалшиви изборите чрез машините по такъв начин че едва ли не ГЕРБ да падне на 5,а може би и под 5%та,та да може да ревнат,че видите ли ГЕРБ е печелил с мнозинство 15 пъти щото не се е гласувало с машини и изборите са били фалшиви?!Е как с фалшиви избори го избраха тоя руски аватар Фигуранта?!Как с фалшиви избори си съставиха мнозинството и на екшън приеха това подобие на изборен кодекс?Целта е ГЕРБ да бъде занулен насила,което няма да допуснем!!

87

Жалко за народа

преди 2 години

Янев ще танцува 2 месеца президентска ръченица. Ще смени 500 човека на ключови места с цел да се изберат правилните хора на 11.07. Накрая народът ще пие една ледена вода за 100 млн. лв. и ще се. повторят резултатите от предишния вот. Изборите пак ще са нечестни за тези които губят.

86

до 102

преди 2 години

Военната диктатура на Янев започва да бърка в държавата........Да вземеш да ни осветлиш тъпанарино.

85

teo

преди 2 години

Няма такава държава в която министъра на МВР да е с отнет достъп на квалифицирана информация! Такъв е Бойко Рашков, който уволнява на ляво и на дясно, без да има достъп на квалифицирана информация . Не ми е ясно как този псевдо министър на МВР преподава на студенти за право, което той сам не спазва! Сигурно и тях ги къса на ляво и на дясно! ГОРКО НА ТЕЗИ СТУДЕНТИ!

84

Факт

преди 2 години

Ох, как хубаво вият мутрите. Значи служебното правителство работи добре.

83

Анонимен

преди 2 години

За 2 месеца каша като за 12 год. и после ,който иска да се оправя.

82

Анонимен

преди 2 години

Бегайте от държавата!Некадърници!

81

Анонимен

преди 2 години

А НЕЩО ДАЛИ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ СРЕЩУ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ НЯМА ЛИ ДА КАЖАТ. И БСП КУПУВАЧИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЛИ ЗАПОЗНАТИ ОВРЕМЕ С МЕРКИТЕ. САМО ПИТАМ ПОНЕЖЕ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ЦЕЛИЯ НАРОД ВИЖДА И ЧУВА ЧЕ НЯКОЙ КУПУВА ГЛАСОВЕ ПЪК НЯМА ЕДИН ОСЪДЕН. НЯКОЙ ДА ИМА СВЕДЕНИЯ ЗА ОСЪДЕН ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ? ЩЕ БЪДА БЛАГОДАРЕН АКО МИ НАПИШЕ ЗА ДА ЗНАМ КЪДЕ СА ГО ХВАНАЛИ И НА КОЕ РПУ ДА СЕ ОБАЖДАМ.

80

DDD

преди 2 години

Мед ми капе на сърцето, мили ми ГЕРБ-ерастки тролченца, като ви гледам напъните да чистите нас.рания си шеф Джипко Бибипков! Като едни истински Матросовци! И после пак ни убеждавайте, че не сте комунисти и че не тачите традициите на великата партия, от която произлизате и вие, и любимия ви Вожд!...

79

Не на нас

преди 2 години

До администратор!Хора, преди около 1 час пуснах пост и сега, като го потърсих, вече го няма. В този сайт неудобните мнения се изтриват, или заличават думи, които не са жаргон, но явно не пасват на собственика. Нямало цензура ли, не на нас!!!

78

1

преди 2 години

До Анонимен-69,сам твоя бойко, е смачкан комунист.

77

1

преди 2 години

Янев,веднага бръмбари в банкянската къща,естествено с разрешението на съда.

76

Анонимен

преди 2 години

Достъп до класифицирана информация на всички нива се издава ex officio - за целите на заемана длъжност и за периода на заемането й.Например в момента Бойко Методиев от Банкя не би трябвало да има такъв достъп.Циркът, който разиграха с "отнетия" допуск на Бойко Рашков, ги изобличи като отмъстителни дребни душици, които в напъването си да се харесат на Боса (а той ги лъже, че след юли се връща на бял кон) забъркаха пореден скандал, нанасящ репутационни щети на България.

75

Анонимен

преди 2 години

седна на Байковия стол... какво нашествие на червени калинки...

74

Анонимен

преди 2 години

До оня по-долу (дето си мисли, че герб утре можели да спечелят):Няма да спечелят бате! Тези избори няма да са манипулирани и ще видиш ГЕРБ некъде около 4 място! Няма да спечелят мафиотите тези избори!

73

stoedin

преди 2 години

и този си мисли, че става нещо от него.... добре че от Москва им казват какво да правят.

72

DDD

преди 2 години

И аз да попитам: бе къде се скри оня, гоуемия "каратист" и още по-гоуем "мъж" Джипко Бибипков? Така хубаво ме разсмиваше всяка вечер с простотиите си по телевизията...

71

Анонимен

преди 2 години

руски пионки