9

Анонимен

преди 2 години

Неофашисткия медико-технократскии режим превръща Европа в Северна Корея на Европа. Глобяват хора че били на гости, седнали на пейка, разхождали се по плажа, не носели ритуална дрипа на лицето и тн. Къртят пейки в парка и слагат ленти на детските площадки. Корейците ще ни се смеят, ако знаят какво става в Европа. Там чак такова не са виждали.

8

Факт

преди 2 години

Лукашенко гледа и се учи от диктатора Борисов който стреляше с гранатомет по частен дом в Родопите и уби невинен човек!

7

9269

преди 2 години

Гоката Тихановская, не осъзнава, че журнвалистът е много по-силен от нея и съвсем скоро ще я измести от водаческото място на опозицията в Беларус. Междувременно противниците на Лукашенко ще образуват 2 враждебни лагера, защото едните ще подкрепят Протасевич, а другите Тихановска. А това е добре преди всичко за Лукашенко. Не е изключено да се намери форма за мирно и легално връщане към Руската федерация поради западните санкции и изолацията, в която поставят страната.

6

САМО СПОКО

преди 2 години

Другаря ще го стигне а като гледам и изпревари

5

Българин

преди 2 години

Свобода за Роман София!

4

nzb

преди 2 години

Има опит за цветна революция в Беларус............това е ясно..............но Беларус не е Украйна!!!Да е жив и здрав Лукашенко и да устои за натиска на западните държави..........Англия, Франция и САЩ!!!

3

Анонимен

преди 2 години

А България се превръща в малка Турция в ЕС.Продажници историци като Илчев,Матанов и всякаква *** из СУ са се продали на Анкара.На Великден даже в Св.Неделя се пя на турски.По Бнт откак е турското *** Кошлуков няма един филм по Коледа за Исус.

2

Българин

преди 2 години

аман от луди. От къде го намерихте това.

1

Нато на тор!

преди 2 години

Смело напред Лука ,долу лапите от Беларус западн