19

Големи яйца

преди 3 години

Тези избори ще са пак спечелени от ГЕРБ и тогава ще трябва да мислят за нови трети избори. Горкият вирус вече изчезна нещо друго трябва да измислят.

18

Н1

преди 3 години

Тоя е човек на Сорос. Буквално. Обучен и насаден да пропагандира за ДБ срещу ГЕРБ в медиите на Прокопиев и дойче веле. От няколко години е особено активен той и подобни на него, като дрънкат небивалици и глупости, уж анализи. Сега се появи и тук. Просто ***. Не се прави така.

17

blok

преди 3 години

Трудно му е да анализира на тоз Смилов или просто е взел финикийски знаци да ръси глупости. Виждаме отново насаждане на страх и превземане на възлови министерства и позиции. Това ще даде на червената мафия много шансове да си заметат следите от минали и бъдещи далавери. Но, спокойно. На 11 Юли ГЕРБ и Патриоти вземат влстта и ви показват вратата на клоаката от която излязоха. Радев, на Гилотината! Национални предатели.

16

Нищо ново

преди 3 години

Предизборни гадания. Какво да се прави, политолозите от това си вадят хляба. А и да не се сбъднат прогнозите им, от това нищо не следва.

15

пияница мистик

преди 3 години

От цялото му изказване разбрах, че вече не само се плаща на социологическите агенции, ами и на политолози, да обикалят и да хвалят партията която ги е купила и да плюят опонента. Този индиректно хвали БСП и плюе ГЕРБ. Ясно е кой го е напазарувал, да говори тези безсмислици

14

Живко от Варна 2

преди 3 години

Аз смятам че те са добри хораи смятам че мястото ми е при такива хора !

13

Живко от Варна

преди 3 години

Как мога да се свържа с хора, които могат и желаят да ми помогнат да се оправя ?

12

Проста Кърджалийкса

преди 3 години

Другари от ГЕРБ, вместо да питате и да карате хората да се интересуват от програмите на конкурентите ни, рекламирайте програмата на ГЕРБ. Ше знаете има смисъл и в нея. Земете я прочетете и почвайте.

11

А къде е батко?

преди 3 години

Ти не ходи ли в Левски Г?1.Моделът ГРАБ е с основа администрацията.Като им махнеш големите зъбчатки, малките ще търсят такива с подобна стъпка;2.Професора този път ще остави СЛАВчо на истинските 13 %, а ще даде на Божков, за да влезе(дори и като Възраждане);3.Изправи се, да седна,че мутри ни чакат, не ще го бъде;4.Чакат ни години, подобни на тези в Италия,90-те;

10

До ХРАНИЛКАТА

преди 3 години

Ти какви програмни намерения очакваш? Програмата е само една - да се спазват стриктно законите, които са горе долу читави и справедливи, другото народа сам ще си го направи.

9

Друга тема !

преди 3 години

Извинете, миоже ли да ми п-омогните да се оправя финансово, да съм в затворено общество от хора и да постогна нещо, а не нищо в живота! Трябва да имам приятелка, за в бъдеще трябва да й направя деца !За сега съм зле финансово и не съм от значение за никъде !

8

реалист

преди 3 години

Разговорът за голяма коалиция вляво е : всички срещу Борисов . а всички тия от луево знаят че няма да спечелят , един чалгар ги победи . та като как си представят да победят Борисов ?! или импексова вече е раздала постовете :)

7

Смислов

преди 3 години

Смилов, спести ни поредните ти изхождания по политически въпроси. Ти си олицетворение на плачевното ниво на СУ.

6

Анонимен

преди 3 години

Какво ляво и дясно, бе.Ляв или десен джоб-все е джоб.

5

Анонимен

преди 3 години

Г-н Смилов разбира от всичко! Ляво, дясно,протестърско, мутренски съюзи..Често раздува свои тематични тези в Бг Дойче Веле, където много смело громи всичко,което НЕ Е НА ВЛАСТ!А 10 г. беше най-тихия ,по-нисък от тревата. Откровено, ако влезе в ДБ,ще е по-достойно,отколкото да им суфлира и да се кичи с титлата политолог...

4

Баба мара

преди 3 години

сега левият поток ще се насочи към жан виденов така че смешната коалиция нанинова може и да не прескочи 4 процента изненадана съм от решението на минчохристов да се присъедини на миналите избори гласувахме 16 000 за него сеганяма да получи нито един

3

SHEFA

преди 3 години

П0МПЗЕН-МНФЗЕН-БИФЗЕН-АБЕ ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ БЕ!-ЕЙ- ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЧУЖДИЦИ.

2

ХРАНИЛКАТА

преди 3 години

Смилов и той на хранилката, спрете да говорите и да пишете САМО срещу Бойко... дайте ПРОГРАМНИТЕ НАМЕРЕНИЯ НА ПАРТИИТЕ КАНДИДАТИ ЗА ВЛАСТТА, щели да изстъргват... да мият ако искат и тоалетните на ГЕРБ, но да се каже ние като влизаме в правителството ще: 1/...2/...3/ ДОТУК САМО КАКВО НЯМА и хората вече се питат и се мислят, че явно в бъдеще ще "има" НЯМАНЕТО

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Точен анализ,браво на това момче,има голямо бъдеще пред него.