52

А реално

преди 2 години

кръчмите са едн пръдня и може и БЕЗ тях.

51

кръчмарско чедо

преди 2 години

Страшно трудно се поддържа ресторант, а по време на бедствия това е цяло изкуство.

50

Анонимен

преди 2 години

Стига претенции, икономика не се прави със заведения! Прави се със заводи, цехове и ферми. Производство трябва, всичко друго е преливане от пусто в празно.

49

Анонимен

преди 2 години

Фалирай!

48

Анонимен

преди 2 години

Че има ли някой доволен от марионетките на Фигуранта,освен няколкото тpoла тук,които са на щат.

47

Пян_Гъ

преди 2 години

До Сашко 45Саше, нещо не си разбрал. Отправям реплика към един, който, възхищавайки се на Радев без видима причина, го призовава да не отпуска помощи на ресторантьори и хотелиери?!? Стана ли ти ясно сега? Аз възразявам, като казвам, че сами сме избрали да живеем в класово общество и че, въпреки това, народът не е толкова беден, колкото го изкарва анонимния герой. А самият "президент" Радев въобще не искам да коментирам...

46

Анонимен

преди 2 години

боко изхарчи парите, раздаде ги на приближени фирми от дпс и гроб. За всички нас - пари няма, дори трябва да покриваме откраднатото

45

Явор

преди 2 години

Как не ги е срам тия?! Само за тях ли да се мисли. Хората искат ускоряване на ваксинационния процес, чудят се как да го ускорят, а тия просят кинти. Разбирам, че са закъсали, но и те имат грехове, да не кажа престъпления. Бойко не ги подпомогна, но им отваряше заведенията и те бяха доволни. Нямаха пари. Съчувствам им, но трябва да разберат положението. По-важно е сега да се ваксинират хората, за да са живи и здрави. Борисов ги тачеше, кефят си му се, а ние страдахме от неадекватните му мерки.

44

Тоз пък!

преди 2 години

До СашкоНа теб какво ти откраднаха? . Абе чули нещо и повтарят. После ходи разправяй че нямаш сестра.Комунистите ни откраднаха изторията и съсипаха 4/5 покуления Българи и от Европейци ги направиха интелектуално осакатен народ.

43

Ало

преди 2 години

Алибегов-подлогата на Винету къде е????? Голям секс пада с любовницата му Сачева(бившия социален Министър).

42

Сашко

преди 2 години

До Пян_ГъКакво ти е виновен тук Президента, бе змияр !Властта му е едва от десетина дни, докато вашият спонсор Банкяра,съсипа и окраде тази държава през последните 11 години. . .

41

Анонимен

преди 2 години

Слаби сте, неконкурентоспособни, искате държавни субсидии за банковите си сметки, семействата, роднините и приятелите. Пари за мерцедеси, поршета и беемвета за децата и жената.......................................Пандемията свърши, вие всички се ваксинир5ахте, ваксинирахте персонала, ще дойдат ваксинирани туристи.........................Отваря се всичко и се спира държавната помощ за богати бизнесмени с дебели банкови сметки.

40

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен 27: "Браво Радев - никакви помощи за ресторанти и хотелиери ! -Милиарди раздадоха на близки до геП , а народа тъне в мизерия и безисходица!"Е това ни е нивото като нация! Кой народ тъне в мизерия? Този от опашките на границата с Гърция? На ски пистите? По "Тракия" за морето, където със скорост от 120 км имаш чувството, че си спрял? В ресторант "Хепи"? За кой народ говориш? И накрая - ти не разбра ли, че ЖИВЕЕМ В КЛАСОВО ОБЩЕСТВО? Има богати, средна класа и тук-там по някой беден.

39

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Не съм противник на капитала, а на уродливия капитализъм тук, който си е червен ДС феодализъм.Как да плащаш данъци, като виждам, че ги пилеят...и раздават.Разсъждаваш наивно, тук всичко е мафия и знаем кое как отсява тя !

38

Каспър

преди 2 години

Виновника е този предател с "дългата коса", който Тиквата успя да го купи презпоследните месеци . . .

37

Анонимен

преди 2 години

Защо са недоволни сега? Нали нашите управляват?

36

Анонимен

преди 2 години

На тия няма угодия, цялата държава с тях се разправя през пандемията. Затваряте- рев, отваряте- пак рев!Ама без вас може, бе господа, в бизнеса вакуум няма. На ваше място ще дойдат други даже по-добри и разбрани, които да предложат качество на услугата, а не само претенции!

35

Анонимен

преди 2 години

То е ясно че всички мошеници са от ГЕРБ.

34

Анонимен

преди 2 години

Ами да си върнат Тулупа и да му пълнят Чекмеджето.

33

Пян_Гъ

преди 2 години

Между пишещите тук има радикални противници на капитала. Макар че съм бил от 2те страни на барикадата - работник и работодател, - не взимам страна, защото има трудности и несправедливост и 2те страни. Посланието ми е - НЕ МРАЗЕТЕ НИКОГО, ИМА НУЖДА ОТ ВСЕКИ. Пазара и икономиката сами ще отсеят и калпавите работници, и самозабравилите се бизнесмени. Не се грижете - господ си знае работата! Шило в торба не може да остане.