32

жител на Младост

преди 2 години

Откакто от ГЕРБ свалиха Иванчева, в община Младост отново започнаха да се надигат протести срещу безумното застрояване и липсата на детски градини! Или да я оправдаят и върнат на работа, или да се проведат частични избори за нов кмет на Младост в София и да изберем нов кмет според демократичните закони!!! Сегашният кмет е назначен пак от ГЕРБ, в разрез със всякакви закони.

31

българин

преди 2 години

До: номер 41 Ти знаеш ли какво означава "ин витро"?

30

Анонимен

преди 2 години

Кой се е прежалил с тоя караконджул ?

29

Анонимен

преди 2 години

А фФАНДЪКОВА КОГА ЩЕ ВКАРАТЕ В ЗАТВОРА??

28

Анонимен

преди 2 години

Ей чевръста кака.. докато я мандахерцат по затвори, съдебни зали и дете е направила.. браво...

27

Анонимен

преди 2 години

Тая какво ли няма да направи за да оттърве панделата. За кмет се кандидатира, за депутат, а сега бременна на тея години :)

26

Анонимен

преди 2 години

Много проста физиономия.

25

ДДРОнег

преди 2 години

ЧЕСТИТО !!! . . . . Дано да е свършила мутренската ера на тулупа и официално да оправдаят Иванчева !!! . . . . Нека герПаджийските *** я оплюват, но Българският народ знаем, че тя е невинна по обвиненията на тулупа и каскета !!!

24

Ретур

преди 2 години

Трябват деца на България, Иванчева е герой дали е виновна или не да каже съда. Ако е виновна е престъпничка макар че едва ли!

23

Diabolo

преди 2 години

Иванчева я набутаха яко, щото явно пречеше на "хората" да си вършат мръсните сделки и да си перат парите... Гешев на кой друг е сложил белезници? Що точно на Иванчева? Що не сложи на Борисов? А на Пеевски? А на Доган? Те явно са добрите..

22

анонимен

преди 2 години

Жива и здрава да си, може и да си невинна, може и да си виновна, това само ти си го знаеш! Обаче на твое място не бих се пъчила по медиите! Давай го по-кротко!

21

кескьосе

преди 2 години

Ваклин къде е? Май нещо се покри.

20

питам

преди 2 години

Иван Гешев - Защо беше нужно това жестоко отношение към Иванчева с белезници на гърба и пранги на краката. Тя не е терорист, а 50 хиляди лева са нищо пред корупция за стотици милиони и измами с ДДС. Само жесток човек постъпва така. Не е доказано че Иванчева е взела подкуп. Но доказано е че квартала се презастроява от Ваклин. Правилно ти оскат оставката.

19

Аз

преди 2 години

Леле, какво щастие за цялата държава !

18

Анонимен

преди 2 години

Тая ще си го сложи и с дявола само и само да и мине номера ..

17

Анонимен

преди 2 години

Успешна бременност и да са живи и здрави! Не намирам официална информация за възрастта на майката, но разбира се донорските яйцеклетки са краен вариант. Ако използва собствени, лошо няма. За бащата също нищо не се знае, но пък всеки си има личен живот и право на тайна. За клиниката на д-р Щерев... хм. Докторът е отличен специалист, първият въвел ин витро технологиите в България, но напоследък май го удари на яки печалби.

16

Анонимен

преди 2 години

В България никой не влиза в затвора... Уникална държава

15

Авангарден пример

преди 2 години

В Царство България Цола Драгойчева(баба Цола от ПБ на ЦК на БКП) е отървала смъртната присъда чрез бременност и раждане на дете.Злите езици твърдяха,четаткото е бил надзирател в затвора.Не съм светил,не знам.Кандидат затворничката,боркиня срещу корупцията и за справедливост Иванчева очевидно е попила опита,иска да убие два заека с един куршум-хем да си има дете,хем да го отгледа надържавна издръжка при олекотени условия.Бива си я по сметките(освен ако не гипроверява "лош" учител-прокурор).

14

Анонимен

преди 2 години

До БащатаЧовече ако ти наистина си бащата трябва да започнеш да се лекуваш незабавно. По скоро травестит на площад Македония ще забърша отколкото да ми хрумне да правя нещо с тая. Трябва да имаш желязно либидо за да ти стане инструмента като го видиш това плашило.

13

Бащата

преди 2 години

Да сме живи и здрави и аз и майката! Яко работа падна, докато се получи....