27

Истината

преди 2 години

Проверка трябва, колко парцели УПИ-За детска градина са застроени с блокове!!!!! Ако не бяха продадени, т.е. "възстановени", а построени по план детски градини, сега нямаше да е недостиг. Да почнат от Света Троица: вместо детска градина, огромен жилищен комплекс със звучното име Сити парк!!

26

ДДРОнег

преди 2 години

До СтоянкаНарочно ли пишете така неграмотно ?!

25

Анонимен

преди 2 години

София не е балон, а Тато беше прав - беше измислил "софийското жителство", макар че пак се взимаше чрез свои хора, имаше някакво ограничение.То хубаво да щурмуват София, ама поне да си оправят културата, че тука стана гьол.

24

Анонимен

преди 2 години

Никой не поставя въпроса - защо се позволи да се пренасели София. не може да се разрешава безконтролното стичане на хора в дадено населено място. Защото това е опасно както за самите хора, така и за природната среда. Демокрацията създава явни неудобства и дисбаланси, но я пропагандират като нещо хубаво и единствено справедливо. Видяхме до какво ни докара - цялото население струпано в един град. НЯМА ВЪЗДУХ, НЯМА ВОДА, НЯМА СПОКОЙСТВИЕ !!!!

23

хах

преди 2 години

До АнонименИзкарвайте си прехраната от където сте дошли. И кориняците нямат нужда от задръствания, *** и всякакви диалекти. Да върнат жителството ще е най-добре. Нашия град няма условия и инфраструктура да подслонява всеки.

22

Анонимен

преди 2 години

Даскалицата от Самоков нали се снима пред една незавършена детска градина и каза, че като я завърши , проблеми няма да има, ама лошата опозиция, в лицето на райнния кмет , пак е виновна... Ех тия шайкаджии бе, все някой друг им е виновен

21

Анонимен

преди 2 години

Кореняк Софиянците са богати те трябва да ползват часните градини.Държавните трябва да приемат с предимство децата на хората от провинцията дошли да изкарат някой лев в София. Те нямат финансовите възможности на реститутите.

20

Анонимен

преди 2 години

Постовете на Стоянка и Верка са доказателство за упадъка на човечеството. За съжаление именно такива хора се размножават предимуществено.

19

Анонимен

преди 2 години

Важното е че ГЕРБ вкараха Иванчева в затвора с подхвърлени пачки (в Чекмеджето има доста).Защото пречеше на мафията ГЕРБ-ДПС да съсипе Младост

18

Невен

преди 2 години

До 4. То не иска с 35 милиона градини да строи, а да компенсира всяко дете, което не е прието в детска градина в София. По 300 лева на месец за 10 000 деца е 3млн на месец.

17

Сопа

преди 2 години

Не са виновни хората че търсят препитание , виновни са сбирщината в парламента , че разсипаха заводи и цехове от времето на бай Тошо. Сега чакат инвеститори тука да правим болтчета за тях

16

до 16

преди 2 години

То пък как ги гледат. Слушам една сутрин една лелка как се оплакваше на друга че днес имала да гледа "20 парчета". Ами побоя и тормоза над децата дето ги дават по новините! Колко ги възпитават и колко се грижат за децата никой не знае. То затова и в детските градини няма навсякъде видеонаблюдение. Повечето са се превърнали на чиновници на държавна хранилка. Хич не са толкоз за ожалване.

15

Док

преди 2 години

Още се врете в тая София! На талази, нападайте с бурканите и киселото зеле в багажника. Изоставили родните си места, гражданя да ставате. А земята пустее или в най-добрия случай някой мазен арендатор я обработва на едро. И взима субсидии. За наследената ви земя.

14

Анонимен

преди 2 години

Верка, Стоянка и подобните да си запишат децата, внуците и т.н. в детските градини по родните им места и готово. Дошли били от Тутракан, щото работа нямало... има работа, *** сичко иска да е сервитИор у големото село. Иначе точно в тоя град в момента се работи по водния цикъл и се търсят хора.

13

Анонимен

преди 2 години

800 паунда

12

Анонимен

преди 2 години

В България родителите плащат 50 лв на месец за градина и все недоволни,а учителките гледат по 30 деца в група за мизерни пари.В Англия за целодневна градина цените започват от £800!

11

Край

преди 2 години

Тайте пари на Боршош - той ще ви направи градини. Ако нямате деца и деца ще ви направи. Е с Дебелото Лиле как оправиха НДК. След делото е чист като сълза и е обещал повече чуждо да не пипа.

10

Влезнал

преди 2 години

Влезнал или влязал, я проверете речниците, журналистите.

9

Верка

преди 2 години

2 внучета имам в София младите миналата година се преместиха от Тутракан, няма тук работа и само по - малкото приеха. Тези частните са по 1000 лв таксата. Како ще правят младите не знам. На комшиите младите и те се преместиха и нямаха проблеми, ама май са клали агнета ми се струва. То не знаеш на кого да бутнеш нещо да земат детето това е проблема

8

Анонимен

преди 2 години

Картофка нали строеше на година по 10 ЦДГ-та, къде са?