19

дядомраз

преди 2 години

Университетът във Вилнюс беше в Минск но изгуби акредитация защото не дава качествено образование.И в Литва щеше да стане така но зад него стои Сорос и отцеля по политически причини.Той дава кадри за цветна революция в Беларус,хора способни да променят посоката на страната към запада.Като такава това момиче беше стажант-редактор в опозиционен сайт и публикува адресите на хора от силовите структури на Беларус.Затова е арестувана и я грози затвор за държавна измяна.

18

долни гащи

преди 2 години

До анонимен 20

17

анонимен

преди 2 години

Имаше и една Мария Певчих покрай Навални като му намериха новичок по ичовете/демек ватените долни ***/! И си живее в Лондон тая Мария!

16

да,да ама не

преди 2 години

До СофияВярваш ли в магьосници?!

15

Анонимен

преди 2 години

Свобода за Асандж и Виник !!!

14

София

преди 2 години

Тук из коментарите чета, че тая била публикувала лични данни на служители на реда, с призиви за отмъщения. Оня пък бил в неква групировка по време на войната в Украйна, която убивала деца, жени, старци. Ако всичко това, което се пише за тях в тая им светлина, то на такива хора не мога да съчувствам, съжалявам.

13

Анонимен

преди 2 години

Най-неприятното е че заканите на ЕС и Америка ще останат само думи - прах в очите на матряла.

12

Шопар

преди 2 години

БГ тиквите знаят най-добре. Те така говорят и за Левски.

11

Анонимен

преди 2 години

До ХемусВ чудесната страна средната заплата е 350-400доларчета. Карат още жигулки и подобните им. живеят в държавни блокове.Като у нас през 80-те.

10

Хемус

преди 2 години

И хора общувал съм през годините с беларуси,мога да ви кажа простете,ако ви обиждам,ама мязат повече на бели хора от българите!Това е супер подредена държвава с работеща икономика и социална политика отправена към семействата!Тия велосипедисти искат да докарат страната си до нивото на евро-атлантическа България!За предателите на родината наказанието винаги е било едно!До стената с превръзка на очите

9

Обективно

преди 2 години

Ами те и турците си вадят български лични карти и идват да гласуват в България защото уж са много загрижени и искат най-доброто за България. Въпрос на гледна точка. Тая хубаво се е ояла и е ходила на почивка в Гърция със самолет да харчи парите ,които е взела от НПО за да плюе и да руши Русия и Беларус, на за всяко нещо в тоя живот все някога се плаща. Както вече казах, няма безплатен обяд. Сега ще види защо не е добра идея да вземаш пари от НПО за да работиш срещу собствената си държава и народ

8

9

преди 2 години

До Анонименточно трябва да се изключат от банковите системи от интернет и от всички неща международни които ползват

7

Анонимен

преди 2 години

Изключете ги от SWIFT веднага, какво се церемоните с диктаторите??Колко Животи още трябва да затрият?

6

Обективно

преди 2 години

Русия изобщо няма за какво да я защитава тая предателка, която от години е напуснала Родината си и работи срещу нея, даже може да й предяви допълнителни обвинения. Русия защитава правата на истинските си граждани. Тая е като турците, които от 20 години не са се прибрали в България, но си вадят лични карти за да гласуват на българските избори. Сетила се сега тая че била руска гражданка както някой турци се сещат да гласуват на българските избори

5

Обективно

преди 2 години

Няма безплатен обяд! Лети на почивка в Гърция с Протасевич да му харчи парите, които получава от НПО за да публикува домашните адреси и училищата на децата на беларуските полицаи и даже се е уредила на хранилката на същите НПО като администратор на канал в социалните мрежи. Сега като постои в ареста и в затвора при същите полицаи, на които е публикувала домашните адреси и училищата на децата ще види лесно ли се вземат пари от чужди НПО и откъде ще й излязат! Изобщо не ми е жал за тая!

4

Хемус

преди 2 години

Интересно как в една диктатура,опозицията ходи на почивка в Гърция!Откъде са мангизите!?Онуй другото дето не мяза на жена и то с какви пари яде хляб във Вилнюс!Кирчо Маричков и той навремето ял покълнали картофи,ама на картинка!Не обича да споменава кой е бил баща му!

3

Да видим сега

преди 2 години

Мада Раша как си защитава поданиците..

2

Нено

преди 2 години

Путин да праща Мишкин и Чепига да я почерпят с чай. Никаква милост към предателите!

1

Анонимен

преди 2 години

запова се, нови петоколонници, повечето твърде млади и естествено глупави поради неразвит още ум, но трябва да носят отговорност - на практика това е опит за държавен преврат. Но вече тоя номер не минава.