24

Случва се

преди 2 години

Не може всички хора да живеят все някой ще умре от всевъзможни причини.

23

Кина

преди 2 години

До Анонимен Абе ние крави и ... ли сме ?!

22

Кина

преди 2 години

Да ви пикам на науката, дето само предполага, та затуй нема право да налага.

21

Маке-ариец

преди 2 години

Гане не иска да го чипират за да не може Бил Гейтс да чете вестник Дума през задната им дупка докато Гане си брише дирника след изхождане в тоа.летната в ъгъла на двора <<< ФАКТ!

20

Хикса

преди 2 години

Не моа да разбера,та ваксина като ти я турат какво прави седи и дреме докат се заразиш и дойде вируса или започва веднага да програмирва клетки.Благодаря.

19

Ваксиниран

преди 2 години

А за чиповете, долу драскащите 'ваксъри', нищо не са казали. Язък. Къф пропуск. Looool

18

опаеративен простор

преди 2 години

Като чета статията разбирам че в момента се тестват на живо начините за генетична модификация на хората а също на генетични оръжия...

17

Логично!

преди 2 години

Алчността не върви със грижата за хората и безопасността! Важното беше да се отрече успеха на руснаците! И едни хора от запада да приберат едни пари.

16

Безпристрастно

преди 2 години

А какво казват ,,учените'' за миокардита, парализите, автоимунните симптоми след РНК ваксините.Там директно се обучава клетката да произвежда спайк протеина и имунната с-*** понякога не се ли ,,обърква'' и не започва ли да атакува органите от собственото си тяло.Руснаците например твърдят,че съсиреците се дължат на отпадъчни ,,продукти'' в Астра Зенека и дават за пример тяхната векторна ваксина,която е пречистена и няма такива ,,странични ефекти''.Същото важи и за китайските ваксини.

15

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането ще свърши, когато и последният човек стане генно модифициран организъм.

14

Анонимен

преди 2 години

Този принцип на работа на ваксината се използва вече при грипните ваксини (а сигурно и при други) и съм абсолютно сигурен, че честотата на образуване на съсиреци е същата. Сега обаче всички повтарят ваксини-ваксини, вторачили са се и виждат всяка нежелана реакция. Аз един път от антибиотик след манипулация на зъб почнах да серa това, което ям ама втечнено, и не знаех къде се намирам, ама не писаха във вестника. Ако го приложат това лекарство на 1 милион, сигурно поне 1000 щяха да дадът фира.

13

до 11

преди 2 години

Специално на теб ще ти порасне коса от фолио,за да те пази от 5G.

12

Анонимен

преди 2 години

Използването на аденовирус за вектор на коронавирусни ваксини е тествано отдавна на крави и ***.

11

Анонимен

преди 2 години

Не са "някои" ваксини, а всичките ваксини. И водят не само до тромбоза /това е първата и най-бърза последица, а и до много други още неизследвани вредни последици. Само че при всеки човек те са различни. Както е и при изкарване на грип, ковид и тем подобни, впрочем.

10

Анонимен

преди 2 години

При едни е прочетено така, при други - онака... Т.е. не са изключени дългосрочни проявления на грешното прочитане, защото само един Господ знае какво и как се е прочело.

9

Анонимен

преди 2 години

Основната причина е, че ни помпат с медикамент, който не е изследван какво трябва. До 1-2 години може и антенки да ни поникнат.

8

Анонимен

преди 2 години

Навреме доктор Мингеле казвал че нямало да му се отдаде друг такъв случай да прави експерименти с хора ето че сега всичко стана законно и то

7

Анонимен

преди 2 години

А калинките от НОЩ и ваксърските тролери се скъсаха да обясняват, че нямало връзка между ваксианта и тромбозата. Не било вярно, че сте опитни мишлета, слушайте "учените" казваха те ахахах

6

прочетено/"напи

преди 2 години

"възможно да бъде "прочетена погрешно" "или "написана грешно"

5

Генерик

преди 2 години

Това погрешно кодиране на клетките наследява ли се?