18

Отговор

преди 2 години

Манолов, измислен профсъюзен манипулатор, помощта от държавата ще продължи, докато откраднат всички спестявания на гражданите ! Тогава ще ходиш по площадите с празни джобове и ще крещиш, че някой е виновен ! А виновният ще си ти, профсъюзна!

17

един

преди 2 години

Помощи дадоха другите страни. Тук нищо, освен безмислените 50 лв, които тук там някой пенсионер изхарчи за храна. Лично моите старци, както всички от блока ги вкараха в банките за черни дни и с нищо не допринесоха за раздвижване на икономиката. За такива закостенели мозъци никакви пари. По-добре на работещите, защото гледат деца, а старите са с изкривено и подло мислене, останало от соца - редно е да се пооткрадне, да се поизлъже и пр. Вярвайте ми, работа с хора!

16

111

преди 2 години

Само на туризма се помогна. Другите пари със схеми отидоха в ЧЕКМЕДЖЕТО.

15

До13

преди 2 години

На много отрасли бе отказана помощ.И 40%спад да имаш - оправяй се сам.Ако не си в туризма и ли магЗинче, ресторантьорство, нямаш достъп до средства.И бе само. Ако забравиш плащане къ бюджета лихвите си текът. Никой не го интересува горе... ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ПОМОЩА КЪМ МАЛКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

14

Анонимен

преди 2 години

На дъщеря ми държавата Белгия и преведе куп пари, без да трябва да доказва нищо! Само тук ти искат тройно заверена фактура от Светия синод. Между другото дъщеря ми си е българска гражданка.

13

Анонимен

преди 2 години

до 9Малките фирми, а и големите, имах право на до 10 000лв за покриване на разходи, ако докажат 20% спад в оборота и имат фактури за разходите.При твоите 30000 си имал право да финансираш допълнително с до 1/3 от оборота си, което не е малко. Друг е въпроса, защо не си го направил и защо не може да докажеш нужния спад.

12

Анонимен

преди 2 години

Финансова мобилизация на населението всички ставаме войници на подчинение на държавните институции

11

Анонимен

преди 2 години

И как дава тази възможност да се покриват други разходи, като заплатите и осигуровките ти са повече от получените пари, а хората после трябва да ги държиш още 6 месеца на работа, ако не си тръгнат доброволно.И ако не беше насочена към работодателите и в предвид че в пазарната икономика, ако нямаш нужда от един служител го уволняваш. При намалени обороти от около 50% и никакви средства за работодателите, щяха бая хора да са по бюрата. А после, заради търсенето, наети на по-ниски заплати.

10

Анонимен

преди 2 години

Да се дават държавно гарантирани ваучери за храна на всеки а парите евро и левове на производителите на храни и за комисионна на хранителните магазини и вериги работещи в градовете

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя за какви помощи говори?Една стотинка не ми е дала държавата само аз внасям данъци и осугуровки в нея!На нас дребните частници с малки обороти под 30 000лв годишно държавата не дава нищо!Нещо повече.Министър Горанов ни нарече маргинали,защото работим сами за хляба си!

8

Богати стават още по

преди 2 години

Видяхме ви целта на ковид "кризата". Поредната криза за богатите хора да ги ожали човек. Богатите станаха много по богати а бедните да бъркат в кофите.

7

Анонимен

преди 2 години

Пандемията свърши. Спирайте помощите на богатите, на работонаемателите и техните слуги.

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя лъжеше герба,сега се прави на ощипана мома )

5

Анонимен

преди 2 години

Коя беше тази млада симпатична дама?

4

Анонимен

преди 2 години

Всеки е чувал за тая помощ, ама никой не я е виждал. Може да продължи вечно.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя е част от крадците него слушайте какво говори

2

135678

преди 2 години

Какви помощи,какви мерки? Работя във фирма,която не е спирала работа дори за час,въпреки ,че 80% от персонала се разболяха през тази година и не сме видяли една стотинка помощ.Фирмата е с персонал от 2000 човека.Болните си боледуваха ,а другите опъваха....

1

Анонимен

преди 2 години

Подкрепа не виждам