57

ще

преди 2 години

прескочат на АМНАЙСТИ

56

Анонимен

преди 2 години

Дано НЕ, там са хора които не заслужават да ги правите богати с гласът си.

55

Патриоти ли!

преди 2 години

Каракачанов и Сидеров не бива да бъдат възприемани като патриоти, защото обслужват интересите на Кремъл. При Новия световен ред тези партии ще бъдат извън закона.

54

Читател

преди 2 години

Няма по безполезна сбирщина от т. нар. патриоти български модел.Това са термити,които трябва да останат далеч от политическия живот в България.Купуването на гласове по време на избори при тях е,както баба Стойна си купува хлебец и кисело мляко от магазина.Искат да вкарат циг..ите в един гето,което да е далеч от другите жители на държавата,но умело им купуват гласовете по време на избори.Излъганите българи,този път,ще пратят "патриотите" в дългогодишен беден и гладен отпуск.

53

Варненец

преди 2 години

Без Сидеров тези никога нямаше да са депутати. Бяха 90 % безпринципни и подкрепяха крадците от ГЕРБ.

52

Словянин

преди 2 години

Не!

51

Анонимен

преди 2 години

НА ТИЯ ИЗБОРИ ЩЕ ПУБЛИКУВАМ СНИМКИ НА КУПУВАЧИТЕ НА ГЛАСОВЕ С АУДИО И ВИДЕО. ДАЖЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ДА ГО ПРАВЯТ. ....... ДО СЕГА! .....ПАЗЕТЕ СЕ КОИТО И ДА СТЕ.

50

баба мара

преди 2 години

няма д а влязат в нс защото за 4 години не спряха издаването на бълг документина чужди граждани уж с бълг корени не преизчислиха пенсиите ни както беше повремето на масларова не отмениха изобщо издаването на техн паспорти на панелитедистац водомери и топломери да ги плати държавата както става със санирането

49

да ама не

преди 2 години

Какъв патриот е Марешки като портията м у се издържа от руснаците? Споснорират го с преференциални цени от ефтохим за да продава под цените на другите .Защо не казва откъде купува и на какви цени , защото са му забранили да издава преференциалните само за него цени.И с тези парички издържа семейната си партия и се прави на патриот.

48

Анонимен

преди 2 години

ПАТРИОТИТЕ СА ЕДНА ШАЙКА ОТ МАЛОУУМНИЦИ КОИТО ПОСТОЯННО НАСАЖДАТ ЗЛОБА И ОМРАЗА КЪМ ДРУГИ ЕТНОСИ И НАРОДИ, ЗА ТЯХ МИРНОТО СЪШЕСТВУВАНЕ Е ПОЗОР, ТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ И ГРАБЕЖИ СЪШЕСТВА !

47

Анонимен

преди 2 години

Като ги видя и чуя тези три жадни за власт пполучовеци пполушебеци и веднага откривам, че думата "ПАТРИОТ" е станала и тя *** като "политик" ! Това е България, една територия бедна на разум и "пренаселена" с наг'лост, про'стотия и бедност, една територия в която да си политик означава, че си на'глец и крадец !

46

Нищо ново

преди 2 години

Нищо ново не са научили. Все същите приказки за гласовете от Турция. Патриотарщина, а накрая патерици на Бойко.

45

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, Симеонов и МаГарешни, неочаквано лоша комбинация. Много жалка комбинация

44

Анонимен

преди 2 години

ВМРО обяви фалит

43

Чичо

преди 2 години

Кокала,кокалааа.Това не е коалиция,а коалиция.

42

анонимен

преди 2 години

Какво стана с майките, те регистрираха ли се? Защо Маямата и Хаджигенчо ги изоставиха и забравиха? Сега, срещу кого ще протестират тези женици?!

41

анонимен

преди 2 години

Предпочитам ВМРО, пред мутрите на Мая Манолова и изпростеняците на Слави и Тошко Африкански!

40

Анонимен

преди 2 години

Тези измърсиха прекрасната българска дума "патриот". Мястото им е извън политиката.

39

Анонимен

преди 2 години

Аз ще гласувам за патриотите!

38

комитата

преди 2 години

Трите партии няма да влязат никога -ВМРО с всичките си глупости които сътвори сама може би щеше