15

Това ли е демокрация

преди 3 години

"През тази година подобни стрелби в Съединените щати вече наброяват 230." - това е за 5 месеца, до краят на годината случаите ще станат 1000. Това ли искате да донесете от краварите, това не е демокрация, а анархия!

14

Анонимен

преди 3 години

Осем жертви защо не се защитиха с оръжие, което им дава конституцията? Оръжието е дадено, за да стават добри стрелби, затворите да се пълнят, а телевизиите да произвеждат филми за престъпленията.

13

Ха-ха

преди 3 години

Дедо Сорос си умира да лиши белите американци от оръжие, за да може цве*тните да ги убиват с подръчни средства. Като у нас...

12

Анонимен

преди 3 години

Не отнемайте на каубоя голямата пушка, ще му остане само малката чишка!

11

Анонимен

преди 3 години

Ако влезете в няколко американски медии на отделен щат, ще установите, че само днес е имало десетки престрелки с още толкова убити и т.н.

10

Демократ

преди 3 години

Сърбали сме попарата на стрелбите и на жертвите при Торор Живково и при руската окупация.

9

Анонимен

преди 3 години

Имат напредък откакто бай дан е на власт. Не минава седмица без някой да е убил някои. Не си спомням точно в кой Щат разрешават оръжие без разрешително. Отиваш в магазина купуваш си оръжие и започваш да чистиш вируса. За нула време заразените и болните ще намалеят.

8

До 10:

преди 3 години

Закон не може да се прокара защото правото за притежаване на оръжие е написано в тяхната конституция. Дори да се отмени тази поправка на конституцията на САЩ, там има толкова много оръжие, че не може да се контролира кой ще го върне и кой не. Не искам да съм лош пророк, но с икономическите проблеми ще зачестяват стрелбите. Освен това, те нямат пари за издържане на болни в психиатрични заведения с дълъг престой и това е друг сериозен проблем.

7

Петър

преди 3 години

Толкова много се стрелят в момента че медиите не смогват да отразят всичко!!!И по-зле ща става!Черняците субсидирани и толерирани,това е корена на проблема който ще става от ден на ден по-голям!

6

Леша

преди 3 години

Ще активират колкото трябва спящи клетки и монарх роби, докато не прокарат закон/забрана за притежаване и носене на лично оръжие.

5

Анонимен

преди 3 години

Силен ден за деморкацията и евроатлантическите ценности.

4

Been there seen that

преди 3 години

Като си спомня, че бях спрян и накаран да коленича, само защото бутах един телевизор и беше късничко, ми иде да си правя курбан. Там всички са на розови хапчета и масово са въоръжени. Няма как стрелбите да спрат без да им вземат пушкалата. Защото ако им вземат хапчетата съвсем ще превъртят.

3

Анонимен

преди 3 години

Прессекретаряр на Белия Дом казал, че "САЩ имали проблеми с оръжието, а не с престъпленията". Според мен, САЩ имат проблеми с ценностите - там единствените ценности са парите.

2

Сплескан натовец

преди 3 години

В тексас вече може да носиш оръжие и без разрешително вече ,дивия запад се върна!Ще оцелее само този с най бързата ръка в запада!

1

Анонимен

преди 3 години

Това новина ли е? Дайте нещо по-интересно от САЩ.