13

До Веско

преди 2 години

Пич. Хапчетата си пий. Царство България не съществува от 1945. Цар нямаме а само принц дори и да се върне монархията. Симо е престолонаследник като принц а не цар. Не се раждат цар а те коронясват. Патриарха Максим беше комунистически агент и тай никога не би коронясал принц за престол на което и да е Царство.

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да живее Обединено Царство България ! Да живее Негово Величество Царя на българите ! Да живеят светите имена на Хаджи Димитър и Стефан Стамболов ! Да живее Българската Държавност !

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Една е партията. Нарича се "Посредственокрация". Главният й лидер е Васил Кунчев-Левски, който в качеството си на одалаверен от турци и гърци *** "сътвори" мотото на спонсорираното от руснаци,турци,роми,гърци,евреи и потъпкали българщината си българи, което гласи " След освобождението законът ще е равен за турци,евреи, ц и гаnи и българи" . Смъртъ вековечна за помака Василъ Кунчевъ -Леви !!!!!!!! Веселинъ Радославовъ Димитровъ егн 7112136860, Магистър по Богословие( атеистъ и враг на дяконите

10

Чичка

преди 2 години

Ако ГЕРБ не спечелят нищо добро не ги чака. 6 Милиона българи се канят да им се изредят!

9

Чичо

преди 2 години

С Бога напред и дано ГЕРБ да спечелят, че иначе нищо добро не ни чака.

8

И помня, и зная

преди 2 години

До До 2Виденов падна, защото не беше предвиден да играе на такова ниво, а и не играеше в "отбора". Лошото е, че кукловодите го направиха така, че да е завинаги, а това значи да ни свалят и ризите от гърба. Точно Жан не е виновен.

7

До 2

преди 2 години

Агент Дунав - Жан Виденов ? Явно не сте били родени по време на гладната Виденова зима или сте били бебе.Не помните и заплатите от 5 щ.долара. Хиперинфлацията и липсата на жито по времето на Виденов докараха до фалит България.

6

Анонимен

преди 2 години

Сульооо и Пульоо тръгнал депутат да става. В 45 Н С си направиха 10 000 заплатата плюс 25% за комисии. В 46 НС 20 000. Избирайте ги да ви правят на балъци!

5

кака Нина

преди 2 години

Много гладни са се наредили за баничка.

4

Анонимен

преди 2 години

Мариана калчева слушаи.

3

Избирател

преди 2 години

Наглостта на шепа комунистически о.т.р.е.п.к.и , които се препитават като се натискат да стават "политици" е велика ! Разбраха, че да се правиш на политик е професия в България- държавата ти дава едни милиони .....и защо да работиш друго ??? Народът те храни , за да издевателстваш над него ! *** , български "политици" !!! Ще дойде Видов ден ! Гарантирано от българите !

2

Словянин

преди 2 години

Ще гласувам за Жан Виденов - единственият чист български народен работник.

1

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да са няма да гласувам,щом не го направиха от компютъра да мога!Ай сик тир!