10

Анонимен

преди 2 години

Европа трябва да издава европейските документи за самоличност безплатно за какво и са тези цифрови печатни технологии

9

Пенка писачката

преди 2 години

да влезе в сайта на МВР и да се информира, преди да поднася непълни данни.Шофьорската ми изтече през март 2021. Имам 10 месеца да я сменя. За личната карта пак през март 2021нямам удължаване.Смених я одма. Понеже имат списък на изтеклите документи, ме уведомиха за удължения срок за шофьорската. Целта е да не се трупат хората по кабинетите за медицинско.Проверих в сайта - има заповед за шофьорските. За останалите няма.

8

Фани Маразведи

преди 2 години

Куките така "респектират" населението. Респектирате ми "дедовия", ченгесари!

7

Анонимен

преди 2 години

Ами да са си ги подновили навреме. Да не са спали. Сега да си платят глобата. Колко пъти удължаваха срока.

6

Анонимен

преди 2 години

Първо казаха, че няма да има санкции сега глобяват наред. Двуличници!

5

Анонимен

преди 2 години

Срокът за изтекли лични карти е до 30 дни, а за паспорти - до три месеца: https://mfa.bg/bg/uslugi-patuvania/konsulski-uslugi/zad-granica/lichni-documenti

4

До2

преди 2 години

Казваш че нещото не е твое но ти го плащаш!

3

Баба мара

преди 2 години

всички измислени глоби да паднат ние сме страната с глоби за щяло инещяло стига сте тормозили хората когато си сменят документите давате имновите и кои от където е

2

Конан Варварина

преди 2 години

Да те глобяват за нещо, което дори не е твое, а ти е отдадено за ползване за срока му на валидност, и си длъжен да не го губиш или нарушаваш външен вид, защото пак подлежиш на глоба?!! От къдя на къдя ?!!!

1

Анонимен

преди 2 години

И защо трябва постоянно да се сменят тия лични документи?Я вижте в любимия ви САЩ как поколения китайци си карат с един и същ паспорт защото си приличат!Там китаец не умира))