23

геж

преди 2 години

АЛФ се завръща !

22

Анонимен

преди 2 години

Тези летящи обекти или по точно "чиний" са от базата в Антарктида на Третия Райх. Той идва

21

ля ля

преди 2 години

на американците не вярвам!

20

Анонимен

преди 2 години

Teзи явления са бъг в матрицата,Нео ще ги оправи.:)))))

19

Много просто

преди 2 години

Поправка ! По-точно обект, а не апарат, защото може да е от естествен произход.

18

Много просто

преди 2 години

НЛО е апарат, който лети, но не знаеш точно какво представлява. За да се нарече ''извънземен'', трябва да е 100% сигурно, че не е произведен на земята, нито от хора ! Но в повечето случаи двете понятия неправилно се взаимоотъждествяват - смятат се за едно и също нещо!

17

Анонимен

преди 2 години

Страшно е да се помисли колко прос народ верват в извънземни, а не виждат простата истина - че Господ е създал един единствен свят и никакви летящи розави слонОве и чюбаки отникъде никога нема да долетят. Това вашето е бетер езичество. Те поне са вярвали в реални неща - камъни и дръвя. Нима не ви е достатъчен прекрасния Божи свят, да му се радвате, а си фантазирате розави слонОве и вукита?

16

какво значи

преди 2 години

какво значи извънземниможе да сме ние но след 1000 години *** са капсули на времето които патуват насам натамосвен това дали един живот е на земята или не не го прави извънземен или земен,всичко е едно и също

15

Зелени антенки

преди 2 години

Започвам разговора с "Парадокса на Ферми", и приключвам темата. Иначе, да, повечето сте ***. Евреите-сатанисти намериха начин да компрометират религиите и най-вече Християнството. А какво стана, намериха ли торни бръмбъри или бели червеи на Марс? Илон Мъск нали щеше да ходи на разходка до там. Може да е пуснал някое "кафяво" зад някоя скала и да са се завъдили извънземни форми на живот!

14

Анонимен

преди 2 години

До 16, ако имаш интелект и технология да прекосиш хиляди галактики за 1 час, ще прекосиш всичкото това за да консумираш обитателите там?!? Не, по скоро ще ти е интересно как са се развили и ще се опиташ да извлечеш ползи за развитието си, но не и да си правиш консерви от тях, едва ли ще са ти в менюто. Т.е. ако си азотна структура няма да ти е интересно да консумираш глутен или протеин... по-скоро ще помогнеш на съществата там, доколкото те разбират.

13

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който не вижда очевидното, е идйот. А очевидното е, че хората са сами във Вселената. Сами със своя Създател. И никакви други варианти на живот, освен Земният, не са възможни.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако има извънземни на земята, логически като всеки жив организъм ще се размножава, за което му е необходима храна, тоест ще ни похапне нас и всички същества на корем.Явленията за НЛО ги създават правителствата за да си скрият секретните опити.

11

Зелени човечета

преди 2 години

Има известни основания, особено в първата част на изявлението си.Може и да няма извънземни, ама сте си иди0ти.

10

Един от многото

преди 2 години

Няма как да се каже, че не сте сами в прав текст. Това поставя под въпрос различните вери в богове. Няма как да има държави без църкви. Така, че всеки който е имал контакт, си остава за него! Няма смисъл да се споделя, защото много хора са скептични или не са преживели нищо. Има хиляди цивилизации, ние Не сме единственни. Слънцето не се върти около земята. Планетата е била обитавана от милиони години, и хората не сме тук от 2000 години нито от 5000 г. а от много по-рано.

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Той не разбирал какво вижда,а дава...акъл на нас.Според мен това е...база на германците в Антарктида още от времето на ВСВ.Там те са си създали автономна единица за научни разработки,която още функционира.От време на време,ходят да зареждат с пресни плодове и зеленчуци с техните летателни апарати от всяка точка на Земята.Та това е видял астронавта...пенсионер.

8

Идиотче

преди 2 години

И човечетата вътре са зелени.

7

до 6

преди 2 години

а на нас някой помага ли? щото ние имамме повече нужда от извънземна помощ, или по-точно само те могат да ни помогнат, земните сили не са достатъчни:))

6

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

"Ако мислите, че НЛО са извънземни, значи сте ***. Виждал съм безброй неща в небето, които не разбирам", заяви Хедфийлд....Много е прав бай дъ уей.Неиндефитициран Летящ Обект!!!Тия смартфони дето военните ни ги дадоха 2010та, са техника от 1980та... смятайте колко са напред в момента!Самолетите дето ги виждаме са само Върха на Айсберга.Военните винаги са поне 30-40години напред.Така че, ДА- НЛО е! Дали са иноплантянци?ЕдвА ли.Ако могат да стигнат до Земята,едва ли ще ни се разкрият!

5

Анонимен

преди 2 години

Айде авторката Нело ае мила кажи какво е НЛО. подсказвамНе индентифициран летящ обект... нещо лети и ти не знаеш какво е, ако са извънземни щеше да е извънземен кораб , летателен апарат или каквото ще да е друго явно определение, щом е НЛО е нещо което лети ама не знаеш какво е може да всичко от отломки до атмосферни феномени. Тъй че астронавта е прав, който мисли че НЛО е извънземни е там думата която вие сте написали но иначе е цензурна в коментарите.

4

конспиратор

преди 2 години

Има няколко различни вида извънземни...............едните помагат на САЩ, други на Русия, трети - на Китай!!!Откъде мислите, че има толкова много нови технологии??!