68

ББ

преди 3 години

хаха,Народа на Беларус те презира и ще останеш в Историята му като убиец и престъпник...дори не го осъзнаваш,световна... ти и "гвардията" ти убиваща Народа си ли?това си е за атака от 6 американски флот...това е геноцид и престъпление срещу човечеството!компромисите с подобни раждат хитлеровци!компромисите са слабост на политиците,носещи геноцид над Човечеството!това е престъпление срещу Човечеството!!!убийци заплашват Човечеството с още...и путин ги защитава...дори4 не е фашизъм вече!!!Атака..

67

fact

преди 3 години

ше те наврат у *** *** за удоволствие и за да се позабавляват с тебе.

66

Анонимен

преди 3 години

Ако Лукашенко клекне на ЕС и САЩ то тогава Беларус ще прави Трактори '' Беларус'' колкото днес България прави Автобуси '' Чавдар ''' !!!!

65

Lidl

преди 3 години

И аз съм на границата, цела опашка стана,

64

sd

преди 3 години

Лукашенка, ще изгориш в тази война, любимия ти син коля ще бъде разпран.

63

METRO

преди 3 години

На границата съм Лукашенко. Народа ти ме иска , а ти ми пречил и се дърпаш. Застанал си като магаре и непредприемаш нищо.

62

Белоруссия

преди 3 години

Велик Лидер е Саша Лукашенко ! Обича своята родина и народ ! Няма как да се даде на западните плъхове ! Фашистите са изтребвали белоруския народ ! Затова сега и Саша Лукашенко ги мачка ! Заслужават си го !!!

61

РЕЛИСТ

преди 3 години

На тия още само войни им в главите

60

Анонимен

преди 3 години

Тоя много ербап бе! Лукашенко страшника! Крие се зад Путин, но не знае че Путин може би няма да има време да му помага. Помня когато Горбачов се срещна с американския президент на четири очи в Рейкявик. Не знам какво са си говорили, но след като излязоха пред журналистите Горбачов изглеждаше като стара автомобилна гума. Това беше началото на края за СССР. Да видим сега след 16ти Юни какво ще стане!

59

Анонимен

преди 3 години

Това е цивилизационен конфликт: Лукашенко вкарва страната в изолация, точно както Северна Корея. И двете са поддържани с помощта на Русия. Беларусите или трябва да въстанат и да го смачкат, или да бягат. Третото е да останат в диктатурата му.

58

Анонимен

преди 3 години

До do 62 Добър шамар ... пак питай.

57

Анонимен

преди 3 години

ВСВ я започнаха Франция и Англия, Хитлер беше само пионка.

56

do 62 Добър шамар

преди 3 години

И къде е шамара?! Тоя почна да пълзи, да се моли и прави жалки опити за сплашване с свтовна война, щото разбираш ли на някой му дреме за Беларус. Даже руснаците с удоволствие ще им го вкарват, като прибират транзитни такси и ще търгуват вместо тях.

55

чао русофилистици

преди 3 години

Лукашенко е пътник, скоро ще бъде ликвидиран от НАТО като Садам и Кадафи.

54

Добър шамар

преди 3 години

Добър шамар зашлевиха Лукашенко и Русия на запада. Сега нека пореват и да поплачат, защото и още шамари ще има.

53

Анонимен

преди 3 години

До Голяма лъжати серизно ли?!

52

Лаещо куче

преди 3 години

Още малко история:1. Германия когато започва Втората Световна Война също го прави бързо и без много приказки: Полша, Франция, Югославия, Белгия, СССР2. Иран, когато нахлува в Ирак през 1980 година;3. Ирак, когато нахлува в Кувейт;4. Нападението на Северна Корея срещу Южна през 1950 година

51

...

преди 3 години

Епа нормална е реакцията на света! Сега нормална е реакцията и на русия! ко да ви кажа! Всеки ще казва това което му отърва! Но малките държави сателити, такива като беларус е ясно, че требе да се пазят и внимават повече! Щото сега ще им се наложи вето и наказания и ако русия спре да им дава разни неща ще го закършат доста! Та така е в световната политика малките требе да внимават повече!!!

50

Комсомол

преди 3 години

В Беларус жените още правят секс без пари и са красиви.

49

Анонимен

преди 3 години

Русские своих не бросают. Белорусите са руснаци. Русия никога няма да ги оставо. Лукашенко знае какво говори, във военната доктрина на Русия е записано, че може да нанася ядрени удари при всякакви атаки които застрашават сигурността на Русия и на съюзниците и.