16

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Баси тъпата статия

15

Анонимен

преди 1 година

Най- ромския град.

14

Анонимен

преди 1 година

5 000 се заселиха а ДРУГИ 10 000 се преселиха на ПО ДОБРО място. СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ. ..............................................................................от опечалените БСП ДПС ГЕРП И ВСИЧКИ МУТРИ

13

Анонимен

преди 1 година

5 000 се заселиха а ДРУГИ 10 000 се преселиха на ПО ДОБРО място. СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ.

12

Анонимен

преди 1 година

еее най-после им дойде акъла, че София за живот не става, започнаха да се връщат по селата към чиста храна и чист въздух...парите не са най-важното нещо, човек може и по-скромно да живее, а ако работи дистанционно София се обезмисля напълно!

11

Анонимен

преди 1 година

Добре,че хората се връщат или търсят по спокойни места,защото се повиши стандарта и подобрява инфраструктурата.Пътищата ,бързото предвижване е много важно,ако живееш извън града,но работиш в града.Но и доста хора се връщат и почват собствен бизнес,условията са добри.Въпроса как ще продължим в тези битки,но изглежда зависи от олигарсите,а тях не ги бърка да спретнат протести за по 50лв. на калпак,щом това ги задоволява като сума ,а останалото,последствията не са важно

10

Анонимен

преди 1 година

Ямбол, това е играта, Ямбол, това е града!

9

Анонимен

преди 1 година

Ехееее. Екатерина в Пловдивски окръг където не само цветните но и местните и полицията ще им помага да ви откраднат и гащите. Също като в източната част на Англия. Селянджери.

8

Не ви вярвам

преди 1 година

Я преброите населението на Ямбол отново. Чини ми се обаркали сте се.

7

Shshs

преди 1 година

До 7 - Нека идват в София. Те ако си се оправяха в градовете си щяха да си седят там. Кой обременен материално, кой емоционално, всички идват като жадни кучета. София е център на твоят свят, ама на мен центъра на света ми е там където се намирам. Като бях студент бях по приветлив към провинциалистите, ама вече ги отбягвам. Предпочитам хората живеещи по родните си места. Някак си по-здравомислещи са и не толкова ангажиращи.

6

До 4

преди 1 година

Всичко живо идва в София. София стана България. Всичко останало са глупости.

5

Sk

преди 1 година

Не се отнася само за Ямболско, а навсякъде в БГ. След като сме извън регулация и нямаме най_елементарното, един мръсен канал, защо ни вземате безумно високи данъци???

4

Sk

преди 1 година

До кога ще държите хората да им вземате свръх високи данъци извън регулация?

3

Shshs

преди 1 година

Толкова са смотани коментиращите по-долу. Вече всеки пети в България работи дистанционно. В София идват само най-спрелите, които не могат да си намерят дистанционна работа.

2

Анонимен

преди 1 година

Заселвали се предимно ергени и левенти, защото си търсят тронки, които да дърпат ралото сами и да не са пapяcници.

1

Статиите

преди 1 година

стават все по-махленски, все по-манипулативни, изсмуканинот пръстите. Това е нивото на Бг журналистиката 112място,до като 2009 е било 43. Повече не е необходимо да се казва. Mисирки!!!! Ако някой владее Английски, Испански. Немски да отвори и да прочете тамошна медия и да направи сравнение!!!!