11

Анонимен

преди 2 години

VIJTE MOLQ KVO E USA DNES ISKATE LI DA JIVEETE SRED TEZI POMISLETE DOBRE

10

Ddd

преди 2 години

Не работят, а само получават помощи. Отледани са със помощи. Реват за права, а те самите имат само права и никакви задължения. Те могат да се бият с полицията, но полицията не може да ги закача. Половината от тях дори не знаят кой е баща им, защото майките им са наркоманки и въобще не знаят от кой са заченали по време на оргиите. Да ви звучи познато?

9

Toto

преди 2 години

На снимката се вижда една група безработни черни. Или по-скоро "вечно неработещи".

8

Анонимен

преди 2 години

Байдънясват масово.

7

Анонимен

преди 2 години

Диктатура на клошариата.

6

Българин

преди 2 години

Така е в банановите републики...

5

Анонимен

преди 2 години

Тексас си гласуват свободно носене на оръжие без нужда от разрешително. Да отидат там да вандалстват и да протестират печките.

4

Анонимен

преди 2 години

То,обещанието не е като даването.И нашите политици обещаваха,че и се клеха да служат на Народа си,ама като лапнат кокала ни викат:-"Абе ще видим."

3

Сажда гангстер

преди 2 години

Полиция без финасиране и със забрана да преследват афроамериканци дори и за рутинна проверка .... зони без нито един полицай в районите с чеерно и латино население ....Баааго, та това си е ИСТИНСКИ GANGSTA PARADISE .Да живее демокрацията !

2

Демо Крадция

преди 2 години

не мога да дишам... не мога да дишам... не мога да дишам ... и така ЦЕЛИ 10 МИН. според клипа разпространяван в интернет. Не се знае тоя дрогиран наркоман и крадец дали е ПРЕСИПНАЛ или се е задушил първо . ВЪВ ВСИЧКИ видео материали показващи арест ВИНАГИ се вижда че престъпника ОПИТВА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО за да избяга или да заблуди полицаите. Нашенските бандити дори се ПРАВЯТ НА БОЛНИ за да отърват затвора . Когато престъпника умира докато се опитва да избяга - полицая го отняся. Демокрация

1

John Lennon

преди 2 години

Power to the people!