78

Столипин ФИЛИПОВЦЕФ

преди 2 години

КЕ ИМА ЧАКАРАКА И КИБАПЧИТА ПО КОРЕМ И ПА КЕ ГЛАСУВАМИ ЗА КМЕТО БОРИС БОЙЧОВ. ГОСПОД НА ВАЗИ ДА ДАВА ПА ВИЙ НА НАЗЕ ДА ДАВАТЕ!

77

ББ

преди 2 години

пустите пари бре...ама не се ядат,не лекуват,един Рокфелер с пари и осем трансплантации на сърце...и той умря...яхти,милиарди...дядо ми и баща ми работещи и ограбвани си изкараха щастливи до 90...не знаещи какво е доктор!парите ви държат роби и нещастни...за това са създадени...модерен фашизъм!имам пари и дори не знам в коя книгяа съм ги заврял,имам и карти в банки...и съм ги забравил...плюя на парите ви!Справедливост и Щастие не мога да си купя с тях!Милиардерът с трансплантации...и той...умря!

76

Shshs

преди 2 години

До 91 - Тя затва баба ти все си брои стотинките от пенсията, тарикат, ама селски. Повече биеш на неосъзнат егоист.

75

Анонимен

преди 2 години

не трябва да се дават пари на народа, само на връзкари български дерибей приятелите на тиквун великите мутри които вече са собственици на заводите и земята в републиката на чалгясалото връзкарско некадърно грозно *** племе

74

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989та да се дават пари на неработещи беше нечувано извращения. Всеки беше длъжен да работи, държавата беше длъжна да осигури работа на всеки каквато допада по волята му, работа имаше за всеки.

73

Престъпление е това

преди 2 години

Да се дават ей така пари на *** и пульо, който като гепи тези пари като безвъзмездна помощ ще ги профука по почивки, хазарт, телевизор, по-гъзарски смартфон, някакъв ремонт, под храна разбирайте алкохол и цигари, може и парите за платен секс да ги изхарчи. Това ли е смисъла от такава помощ и прахосничество??? Освен за физически лица същото се отнася и за фирмите и бизнесмените помпане с помощи, данъчни облегчения, после скубят с високи цени хората, за да печелят и труп алчно още повече пари

72

Анонимен

преди 2 години

Американските комунисти не могат да учат българските либертарианци! Българските либертарианци искат платено образование и платено здравеопазване, данъците да са нула процента и никакви пенсии, всеки да си събира в сметката.

71

Тарикат

преди 2 години

за 22 години здраво бачкане едва ли имам и месец официален трудов стаж. парите кеш, на ръка! да внасят баламите.

70

Бай Иван

преди 2 години

Който не е внасял осигуровки и данъци на реални доходи, никакви помощи, тея практики водят до създаването на мързеливци и бездарници, чакащи наготово ;) !!!

69

Анонимен

преди 2 години

БАЙДЪН НЕ НАЙДЕН

68

Shshs

преди 2 години

До 83 Жалък си. Пълно е с хора работещи и живеещи щастливо. Жалко за теб, че не осъзнаваш какво ти говори момчето. Дори един майстор взима по 4к на месец и го казвам понеже познавам такъв, че даже работя допълнително при него защото клиенти много, но работещи малко. Забрави за държавата, огледай се в огледалото и си помисли какво правиш с живота си вместо да чакаш чуждите данъци да те спасят от теб самият.

67

Bp

преди 2 години

Само, че Найден даде на всички американци по 14 000 долара, а не по 1400, бъркате аритметиката, тролчета .

66

IQ 3.14

преди 2 години

кво стана с предизборните обещания на "преборилите статуквото" ? почна чистка, преразпределиха едни пари и рекоха "пари за бедните нема, оправяйте се"

65

IQ 3.14

преди 2 години

да разбирам, че си търсят оправдание, че спреха петдесетте лева "коронни", и резнаха парите за лекарства с десет кинта. нищо пара, сега умножаваме по 2 милиона получаващи, и ето, някой си е напълнил поопразнената гушка.

64

Истукан

преди 2 години

До Малката тикваЛихвата по депозита е 0,00% в банката. Затова и кредидите са с 3% лихва.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75"Работя ремоут от в къщи, заплатата ми е 5 цифрено число, карам нова западна кола, живея в къща с 240 квадрата и 2 декара двор, имам и два апартамента."А като се събуди новата западна кола се превърна във VW на 25 години, заплатата е 5 цифрено число но ако броиш със стотинките, 240 кв къща се превърна в 24 квадрата боксониера, 2-та декара двор - в 2 кв.м балкон, двата апартамента се оказаха общите помещения на блока.

62

Анонимен

преди 2 години

И да си знаете, това за помощите е само въпрос. Никой никога няма да дава никакви помощи.

61

Малката тиква

преди 2 години

Аз ще си ги слагам на сметка на Каймановите острови. Баце ми препоръча една банка! Била неговата.

60

Истукан

преди 2 години

Бедна държава. Това го знае всеки по света. Затова ни сравняват с турска тоалетна.

59

Българин

преди 2 години

Да има там, децата да чоплят джаджи и смартфони!