50

Анонимен

преди 2 години

Държавата трябва да се върне в този отрасъл!

49

Анонимен

преди 2 години

Ква пазарна икономика бе, ***? Маймуните си мислят, че могат да управляват пазара със слухове.

48

Анонимен

преди 2 години

При пазарната икономика е така. Тия що реват! Що не кажат, че тонове розово масло стои непродадено от миналата година. Трябва да си луд да изкупуваш розов цвят сега, щото после не се знае кога изобщо ще продадеш розовото масло.

47

Анонимен

преди 2 години

До 23 До 7 Прав си, но ^имвестират^ се пише ^инвестират^ на литературен български. Първото е на литературен банкянски, но той залязва вече!

46

за Някой си...

преди 2 години

КВО ПИЩИШ БЕ НЕКАДЪРНИКО....ХОДИ ТИ ДА БЕРЕШ РОЗИ ЗА 1,60-лв/кг......КВО МИ СИ ПРАЙШ НА ВЕЛИК!!!

45

Някой си

преди 2 години

ПОМИЯ -ТОВА Е българия на СВИНЯТА И НЕГОВАТА ПРЕСТЪПНА СВИТА.МАРШ ДА ВИ НЯМА - гроб.Невероятно нагли и безкруполни лойни човечета.САМО КАЛАШНИКОВ ЗА ВАС,ТОЯ С ИЗМЕСТЕНИЯ ЦЕНТЪР.ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ГО ГРАДЛИВА ПАСМИНА НАРЕЧЕНА - гроб

44

Анонимен

преди 2 години

Търсене предлагане, логично е като престанат да продават на тази цена и намалее предлагането да се вдигне цената поради недостиг, но като се вдигне цената и всички почнат да предлагат пак цената ще падне.Така че само затварянето на цикъла е спасение, защото изходния продукт е траен и може да се складира.

43

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не е лесно да е коментира случващото се. Първо,не знам дали не са и в този занаят разни турци шефовете на фирмите. Почти сигурен съм,че е така. Акоо е така,целта е тотален срив на иконимиката до обявяване на държавен банкрут. Такъв банкрут е желан и от Москва и от Анкара. В общи линии няма разлика коя точно армия ще влезне първа. Те разпределянето на територията вече са си го организирали. Второ,трябва да се откъснат от прекупвачество всички еврейски и подчинени им турски,гръцки и руски агенти.

42

Анонимен

преди 2 години

За земеделците на никой не му дреме, надявам се да ги удари самите маслопроизводители, които правят големите печалби от маслото, та да се засегне някой прилично богат лобист и от там да има промени в разпоредбите относно продукта.

41

Анонимен

преди 2 години

Ееее нищо Българско няма да остане.... затриват всичко !

40

От народа

преди 2 години

Ето какво донесе на България дългогодишното правителство на герб. Нарича се унищожение на българската нация. И това е само един отрасъл. Ами пчелите????? Ами българското производство!! Чудя се, как някои хора се правят, че всичко ни е наред, че БВП е нараснал?!?!? Що за наглост е това?!?!? Борисов, Пеевски, Биков, Доган, Костов и прочие да се обесят, като Чеушеско. Герб на сметището и да се забрани със закон.

39

Анонимен

преди 2 години

До Земеделец Панелния земеделец от соца, става дума за килограм току що набрани рози, не за един милилитър розово масло. Българското розово масло продължава да е най-качественото в света и се ползва с репутация и цена съответстваща на това. Само че за един литър розово масло се изискват тонове цветове, тъй че няма как цената им да е много висока.

38

До 34

преди 2 години

И аз съм ходила на бригади за бране на рози. И колко пчели ни изпонажилиха, цяло чудо е, че не направихме алергия. Медицинско лице на полето йок. Ръкавици поне да ти дадат - не може, щото ти пречат да направиш нормата. А да набереш цветче по цветче 26 кг. си беше убийствено. И за без пари, естествено и порицание пред строя за неизпълнилите нормата.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако тези хора го правеха това в Холандия например, с този труд който полагат, понеже всичко се прави на ръка, и с този продукт, щяха да изкарват луди пари.

36

Анонимен

преди 2 години

Навремето Кирил Петков им го каза, ама те все си знаят. Купуват един от "носовете" и продават качествено масло на реномирани марки. Но българина винаги си е сумтящ тарикат - да не се прекара и да не е на течение.

35

Анонимен

преди 2 години

Става въпрос за килограм рози бе, не мл. За суров продукт става въпрос. Едни други хора ги купуват тези рози евтино, преработват ги и извличат скъпоструващото розово масло. Най тежката работа разбира се е на розопроизводителите, понеже всичко се прави на ръка. Като тютюн. На хората им е писнало да бъдат използвани.

34

та така

преди 2 години

ами на служебното правителство важните им задача са уволненията и назначенията - за това времето им стигна , но за нещо полезно нямат време .

33

Земеделец

преди 2 години

България - 1мл.=1.60лв.Китай - 1 мл. = 210 долараГарантирано от ГЕРБ!

32

Бойко Борисов

преди 2 години

Да спират с розите и да почват да садят ГЕРБЕРИ!

31

Анонимен

преди 2 години

В Китай милилитър розово масло върви по 250 лв даже понякога.. Ако сами го пройзвеждат няма да зависят от тази незнайно от кой наложена цена на цвета.