32

Имам ли

преди 2 години

Хубаво ама тоя нигритос...много грозен. Имам ли право да напиша,че е много грозен,като Дявол?

31

Krom

преди 2 години

Така де. Ако беше отдели една минута за да повикаш помощ вместо 9 минути да снимаш, можеше и да не умре. Кой знае?

30

Анонимен

преди 2 години

Заради тая *** колко народ и бизнесипострадаха да си беше по добре забравила телефона

29

Додо

преди 2 години

Честита ви годишнина от предозирането на Джорж Флойд.

28

Същите

преди 2 години

До Анонимен Същите *** като тоя наркоман бяха но пропагандата в соцлагера,кактосега либерастите, им беше създала образ на ангели. За Кинг във ФБР има десетки записи на секс оргии по хотелите където е отсядал,а Анджела Дейвис както тогава,така и сега си е чисто и просто лезбийка.

27

ABTOP

преди 2 години

МНОГО ТЕЖКИ ДУМИ ЗА 17 ГОДИШНО ДЕТЕ. МНОГО МЕ БОЛИ ЗА НЕГО!

26

кескьосе

преди 2 години

Не, че убитият ми харесва, но този полицай се държа като каубой. Наистина прекали.

25

От бореца

преди 2 години

Добре е, че е умрял лошото е, че докато умира са се родили поне 10 бунгура като него и два - три нашенски мен гъла.!.

24

Анонимен

преди 2 години

Тоя рецидивист, който се оказва че има дълъг списък от престъпления сред които обири, влизане с взлом и насочване на пистолет към корема на бременна жена за да я ограби го изкарахте светец... Добре е умрял и такива като него да продължават да умират. А и според последните доказатества е умрял от сръхдоза.. наркоман,рецидивист престъпник и след това чернокож

23

Анонимен

преди 2 години

Като уб.ият ***--***.йм.уна в ТЪМНОТО, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария и САЩ.

22

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Въъъййй. Като се чувства застрашена, може да се върне в пра-родината си...примерно Сомалия. Там всякой мамун се чувства сигурен за здравето и щастието си. Питайте боко харам! Да се пръждосва от земята на белите недменлено!

21

До 21:

преди 2 години

Не коментирам българските медии, но ако напишеш това в САЩ тези дни ще те съдят да насаждане на омраза. Да ти обясня стъпките - първо, ще ти вземат отпечатъци и ще те снимат в полицейското управление като твоята снимка ще бъде достъпна в търсачката на Гугъл поне 5 години. Второ, ще имаш дело поне 1-2 години като ще се изръсиш за адвокат поне $10К. Ако имаш късмет ще се разминеш условно, но поради снимката от полицията няма да може да започнеш нормална работа поне 10 години. Това е САЩ сега.

20

Анонимен

преди 2 години

Вземи се отърви от травмата и нас от тебе. Чернош!

19

Анонимен

преди 2 години

Даите и няколко милиона далара , та да се излекува от "дълбоката травма" !

18

Анонимен

преди 2 години

Един престъпник го направиха герой либерастичните безгръбначни. Цялата тая суматоха е планирана атака с/у американския народ. Тези които го направиха и подариха на катуна $27М са не по-малки ПРЕСЪПНИЦИ от него. Това е цирк в който либерастичните клоуни играят и се мъчат да вкарат и нормалните хора, но видов ден идва.Либерастията е престъплние с/у човечеството и психическо заболяване, МНОГО ПО-ЛОШО от рак!

17

Анонимен

преди 2 години

На 25 май 2020 г. Джордж Флойд за последно се докосна до отровната игра на наркозависимостта. Вече една година не употребява наркотици, заслужава уважение...

16

Сланина и Зурла

преди 2 години

Колкондълбока?42см BBC?

15

Анонимен

преди 2 години

То май по опасно е да си бял в черен гангстерски квартал

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13Негрите сега имат по големи права от белите, направо ги правят на балами вече :)) Осъждам ченгето което го е задушило, садист който нема работа в държавни структури, обаче тоз е с много дълго досие, направо бандюга :))

13

ФАКТОЛОГ

преди 2 години

Пинк Флойд не са написали своята АНТИКАПИТАЛИСТИЧЕСКА а впоследствие АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА песен "Стената" за гетоизирани алкохолизирани и наркоманизирани хора недопускащи полиция в кварталите си кланящи се на неграмотността и липсата на образование защото тяхната АНТИФА е пълна с робовладелци и расисти като кандидатчлена на АНТИФА Реджеп Ердоган при посещение в САЩ изрекъл като ВНУШЕНИЕ към неграмотните там:"Ние турците сме бивши роби на гърци,българи,християните и англосащ шеф само на тях помагА