20

Равнопосавеност

преди 2 години

Отвличане е принуждаването на правителствения самолет на Боливия да кацне с цел да търсят на борда американец със съвест. Така и не го намериха. Същите тези, които не спират да ни се подиграват, като вдигнаха в бомбардираната от тях София паметник на летците загинали докато са извършвали тези бомбардировки над цивилно население. Та те имат проблем с това, че държава, която е суверенна е упражнила контрол над собственото си въздушно пространство с цел да залови издирван терорист.

19

Анонимен

преди 2 години

Трима пътници са искали да слязат от самолета по-рано. Спестили са пари.

18

Анонимен

преди 2 години

Беларус е пострадала много от нацистката окупация през ВСВ, но сегашната клика и диктаторът лукашенко са досущ като фашисти. Защо съвременният свят търпи тези издевателства на беларуските фашисти?

17

Впечетляващо

преди 2 години

Интересна е тази 'спонтанна' рефлексия на западните медии - направо си е симптом за организирана реакция.

16

дедо Ташунко

преди 2 години

Защо ни занимават с тез подробности? Тази публикация не струва и една лула тютюн.

15

Анонимен

преди 2 години

Брюкселци и натовци много реват на умряло по този случай. Достатъчно условие да се каже, че Беларус е свършила нещо в полза на свободата и демокрацията.

14

Анонимен

преди 2 години

Колко логично и елегантно. Между Гърция и Белорусия нямало директна връзка. Окончателната дестинация на Ясонас Зисис, Александра Стабредова и Сергей Кулаков била Минск и те трябвало да се прехвърлят на полет от Вилнюс към беларуската столица. Използвали са намалението.

13

Анонимен

преди 2 години

По коментарите се вижда колко много средства се отделят от пасольство за за пропаганда. Това е и целта - всячески разединение на нацията. Руснаците може и да не са силни в технологиите и осигуряване нормален живот на хората, но са царе на пропагандата. Военна техника и пропаганднда. Там са концентрирани усилията. Също и като се сетя за малките деца облечени като войници, каращи малки танкове и ми се повдига.

12

Мишо

преди 2 години

Браво на Беларус! Брилянтна операция. Това жалко лице и е убивало хора в гражданската война в Украйна, на страната на нацисткия батальон Азов! Трябва да изгние в затвора заедно с гнидата и предател така наречена негова приятелка.

11

русофилите в сибир

преди 2 години

Трябва да бъдат арестувани 10 от форумните русофилски трола и да бъдат разменени за Протасевич

10

Анонимен

преди 2 години

Значи ясно! Имало е хора дето не са искали да летят до Вилнюс и да се връщат с прелкачване в Беларус. Затова са дали сигнал за бомбата и директно са кацнали в крайната цел на пътуването. Като летците не практикуват "летище по желание" така ще е.

9

Анонимен

преди 2 години

Вечна слава на цар Путин! евроджендърчетат а с либерални наклонности и ориентация на Урсула от Лъвов мост нека почнат да заработват пенита от Козяк СЕГА!Крим навсегда русский.Абе П.ле-вн-ю изкиха ли нещо по въпроса?

8

Анонимен

преди 2 години

Много руски *** има по нашите форуми. Дано скоро да фалира азиатската империя на злото и да се отървем.

7

Анонимен

преди 2 години

"Има предположения ...." иииии започва голямото *** на чебурашниците, нищо че иде реч за предположения.

6

Анонимен

преди 2 години

Турския кораб носеше оръжие за палестинците, рязанa aмебо!

5

Анонимен

преди 2 години

Значи когато Израел отклони турския кораб Естел от международни води до тяхното пристанище Ашдод, това беше демокрация и защита на мира. Когато Беларус приземява самолет в собственото си въздушно пространство е тероризъм. Как пък един път не премерихте с един аршин.

4

Българин

преди 2 години

Фейк нюз. И тримата са имали билети от Атина за Минск през Литва. Естествено, че ще си слезнат в Минск.

3

Ловец

преди 2 години

Кравепоклонниците не са спали за да нарисуват портрети на предателите !

2

Анонимен

преди 2 години

Къде е експерта с с 30 стаж в сигурността на полетите, койти видя подпис на съветските тайни служби в оставането на тези 3,според експерта 4 души на летището в Минск!? На село всички да експерти, ама само на село.

1

Бре

преди 2 години

Нова мода, отклоняваш самолет защото не ти се прекачва. :-)