10

Анонимен

преди 2 години

лекарствата не са пряко с/у К19, а са придружаващи, напр. за разреждане на кръвта. Изписват масово в болниците Xarelto - 105 лв/28 хапчета. Има доста по-евтини алтернативи, но това е фавотита. Според 1 доктор, трябва да ги пия 30 дни след изписването, според друг - 90 дни. Легалон за ч. дроб /понеже му разказаха играта/, по 6 хапчета на ден, за 60 дни. 1 хапче е точно 1 лв. Та така, К19 си е добро набутване с пари.

9

Munchen_DE

преди 2 години

Нали нямаше специфични лекарства срещу този ковид? Изведнъж се появиха на спекулативни цени. Търговски трикове. Цялата истерия около този вирус е с цел да забогатее определена група хора на гърба на вярващите наивници! Хайде у лево!

8

Обективно

преди 2 години

ИМА ЛЕКАРСТВА ЗА КОВИД, НО НЕ СА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ. ПРЕБОЛЕДУВАХ ГО И ЗНАМ ТОВА СЪС СИГУРНОСТ.

7

Анонимен

преди 2 години

Няма лекарства срещу ковид.Въпросните лекарства се дават с цел източване на касата.

6

Роза

преди 2 години

Колко красиви са на външен вид тези хапчета на снимката,а всъщност 80% от тях са пълен ***.Не вярвайте на фармацевтичната мафия и на СЗО,които станаха милиардери за сметка на страданията на обикновените хора!

5

Анонимен

преди 2 години

разбира се че са нарушенте търговски вериги....То за това като идеш на курорт по морето и гледаш там едни цени 200-300% над нормалните защото са нарушени търговските вериги не , че някой иска да печели и да забогатява...

4

Ами да

преди 2 години

СЗО е лъжец и крадец. Вие какво очаквате ... ефективни лекарства. От умрял писмо.

3

Е

преди 2 години

Целта на СЗО не е да лекува а да краде. Лекрасивата ще спрат пандемията, краденето. и ще липсва необхадимост от СЗО.

2

123

преди 2 години

Защо СЗО не работят за ефективни лекарства.Накрадоха се от ваксините. Малко ли са им бр. на починалите бе ХРАНТУТНИЦИ КРАДЦИ.

1

Анонимен

преди 2 години

Всичко е от алчност, нали знаете болен се минава с 200 на кревата, а не като стане и си тръгне.