83

до 88

преди 2 години

Какъв народ бе, тия бяха една шайка организирана и спонсорирана отвън...

82

мангела меркел

преди 2 години

навсякъде са изтрили коментарите на мангела меркел за афроазиятцкият с малко латиноамериканци създаден от хазарските роми наречен още "ЕУропеиски"съюз

81

Анонимен

преди 2 години

Когато, ние от НАТО, приземяваме путнически самальот се зачита за благородно дело. Когато екс комунистчески *** правят същото, то това се вписва в графата тероризъм

80

Анонимен

преди 2 години

убийството на ген.Касем Сулеймани беше акт на милосърдие,задържането на Асандж е хуманитарна акция,Присъдата на Пабло Хасел е триумф на справедлевостта....

79

Сата НАТО

преди 2 години

Сноудън беше отвлечен от руската ФСБ, а не е никакъв беглец.

78

Анонимен

преди 2 години

Столтенберг призова за незабавното освобождаване на майданиста Потресевич. Бацко Лука му отговори"Ей сегичка. Само да си изгладя връзките на обувките".

77

Анонимен

преди 2 години

Освободете борците за свобода и демокрация от 6-ти януари в САЩ. Осъдете убийците от капитолия, които стреляха срещу народа.

76

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

ДО А когато Австрия направи абсолютно същото, когато приземи самолет, за да търси Сноудън, тогава не беше ли пиратство?----- Ми не, няма нищо общо. Едното е официална проверка, другото е постановка и отвличане. СЕГА ВЕЧЕ разбрах разликата, в Беларус не са му проверили официално паспорта, а във Виена са го проверили официално :) Затова едно и също нещо в Беларус е отвличане, а в Австрия е "проверка" :)

75

Анонимен

преди 2 години

Изучавал съм българската литература в престижни български училища. Ти сигурно си изучавал английска или друга чуждоезичен литература и това ти личи, не си глyпав, но не разпознаваш основополагащи образи и културни модели от българската история, традиция и литература. Напълно си безполезен за тия, които са те наели, защото твоите драсканици нямат нищо общо българския бит. Обаче тия, които ти плащат, няма откъде да го знаят това, освен ако ти не си признаеш :)

74

Анонимен

преди 2 години

Преди един месец хванаха терористи наети точно да убият Лукашенко и негевото семейство. НАТО е терористична организация.

73

Сата НАТО

преди 2 години

НАТО не трябва да си играе на предупреждения, а да почне да ги млати полека с нарастващ интензитет.

72

Сата НАТО

преди 2 години

А когато Австрия направи абсолютно същото, когато приземи самолет, за да търси Сноудън, тогава не беше ли пиратство?----- Ми не, няма нищо общо. Едното е официална проверка, другото е постановка и отвличане. Освен това Сноудън беше служител на ЦРУ, отвлечен от руското ФСБ.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 Ако наистина беше чел и РАЗБРАЛ Чудомир, щеше да знаеш, е той пише за *** - като теб. Не за Алековия литературен герой, а за българския псиохологически образ. Затова си русофилче, защото не си го РАЗБРАЛ!

70

Анонимен

преди 2 години

Моше, платили сме по 8 хиляди долара за всеки гражданин, загинал при полет 402 на Ел Ал, защо повдигаш този въпрос, още пари ли искате?

69

До неграмотника 76

преди 2 години

Много жалка подлизурщина и подражание на Запада, да не знаеш и да обиждаш българския писател ЧУДОМИР защото си се образовал извън България и презираш собствения си народ и собствената си култура. Очевидно пишеш тук за да си изкараш парите от западните грантове. Недей се прибира да ги харчиш в България, защото няма да си отидеш със здраве. Такава е съдбата на всички предатели и майкопродавци.

68

МОШЕ

преди 2 години

А КАК СЕ НАРИЧА СВАЛЯНЕТО НА ПЪТНИЧЕСКИ ИЗРЕЛСКИ САМОЛЕТ ПРЕДИ ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ ОТ ВОЕННИ САМОЛЕТИ

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 ""Реви марко ти в обора пък аз на двора,да се радва Дечо пора."Познато ли ви е ?" Не ни е познато, защото някои се образоваме в училища и университети, а не на селския мегдан! Съответно не си създаваме предпочитанията пак там. Ти го правиш, затова си и русофилче.

66

Сплескан натовец

преди 2 години

само нож забит в натовския терористичен лицемерен и двуличен череп!Ама я защо нато изобщо съществува натовците нямат моралното право да дишат даже !

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 Дори няма смисъл да се хаби човек да те репликира. Скоро сами ще си говорите с години наред. :)))))

64

Анонимен

преди 2 години

Само американците имат право на такива действия. Тогава е друго!