9

голям позор

преди 3 години

Разбрахте ли за гафа на нашия президент в Брюксел? Аз знаех, че ще се издъни. Този човек изобщо не е в час. Отишъл залата за пресконференции, застанал пред микрофоните и чакал да му задават въпроси. Чакал чакал, ама няма въпроси/не му е времето/. Един отзад се обадил, че ако иска може да направи изявление. И той изръсил няколко клишета и си тръгнал. Западните медии гърмят, само наще нищо не казват, но те ще излязат клипове в мрежата. Отново пжкозо колко е несъстоятелен.

8

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Здраствуйте паляци!Какту знайти пудписах новия кодикс в 3.00ч сабайлям!Слязух *** Деса и какту бях пу пижамъ *** пудписъх в коридоря.дъ можи дъ действъми бързу и дъ си усигурим нищатъ *** напред!Ни знам вий,мъ аз вярвъм,чи и по лесну да изфълшивиш избурити пудкупвайки 70 000 членуви на СИК и РИК,утколкуту дъ купиш идин углъднял Виницуелиц.По лесну и дъ прасниш 3 милионъ бюлитини *** 3000 флашки!Флашкътъ и сигурну нещу.Ни можи да съ мънипулира,кат пауер пойнтъ!Мънънкити ми жабочитъ шъ въ схрускъм

7

Недоразбрал

преди 3 години

Тая работа с машините ми прилича на оня виц,дето хубавец искал да *** мацка и и предложил да играят на пролет.Когато тя попитала що за игра е това,той и казал,че той ще я чу ка,а тя ще чурулика като птичка!Когато мацката разбрала и се ядосала на наглостта му и му казала,че въобще няма място за майтап в тая работа и че въобще и се гади само от мисълта за това,то пи чът настоял и казал,абе аз само да ти го вкарам,да видиш как ще ти хареса и как ще зачуруликаш!Лелката ни убеждава,че ще ни хареса!

6

Анонимен

преди 3 години

До МайораНа мен не ми пречат обратните, даже обратен (травестит) ми е давал собственото си капучино, виждайки да блъскам по машината :)) Ясно ми е, че те са объркани, като им обясня че харесвам жени, всичко протича гладко, без агресия :))

5

Николай

преди 3 години

Истината е, че това задължително машинно гласуване следваше да се приложи след няколко цикли от избори, в които хората да започнат да използват предимно машини и в един момент след примерно 2-3 избора поред, да се въведе единствено машинно гласуване. Иначе рискуваме огромен провал, липса на доверие и натрупване на хора поради по-дългото средно време за гласуване. Иначе тези, които го въведоха в 12 без 5 говореха колко лошо е да се прави нещо в 12 без 5. Всичко в името на моментния интерес...

4

Майора

преди 3 години

Жалко , много жалко новото ОФ гласува за машинно гласуване , нез да се съобрази с това , че то е отречено в Европа!От мои наблюдения констатирам , че дори и млади и образовани не го желаят.Но явно трябва да се ъдовлетворят мераците на Импексова, Галева, чалгаджиите , неуспелите и лишени от права адвокати , *** и прочие!

3

Бай Ганьо прави...

преди 3 години

То щото хартиеното не е предизвикателство. Ами затворените капнали хора по цяла нощ, които броят както дойде?

2

До 1

преди 3 години

Все такива "симпатични" баби ни бутат, като че ли няма млади образовани хора.И ония са за бой, а тази ще се погрижи само за пеликан смята си гуша. Вид и интелект на първокласна махленска скандалжийка.

1

Анонимен

преди 3 години

Много симпатична леля, ама може ли човек да остави на нея да работи с компютър?! Тоя, дето ги е гласувал тия неща и е натоварил жената с непосилни за нея задачи, той е за бой.